Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! 35.000 sağlık çalışanı alınacak: İşte detaylar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada, sağlık sektörüne önemli bir destek sağlamak üzere 35.000 sağlık çalışanı alımının müjdesini verdi. İşte alıma dair tüm detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada, sağlık sektörüne önemli bir destek sağlamak amacıyla 35.000 sağlık çalışanı alımı yapılacağını müjdeledi. Detaylarıyla birlikte işte son dakika açıklamasının ayrıntıları:

TARİH BELİRLENDİ: 15.000 HEMŞİRE DAHİL 35.000 PERSONEL ALIMI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, planlama sürecinin bir parçası olarak, sağlık alanındaki eksiklikleri gidermek amacıyla 35.000 sağlık çalışanı alımı gerçekleştirileceğini belirtti. Bu kapsamda 15.000'i hemşire olmak üzere toplamda 35.000 personel alımının tarihi önümüzdeki ay olarak belirlendi.

KAMUYA ALINACAK SAĞLIK PERSONELİ İÇİN BAŞVURU SÜRECİ BAŞLIYOR

Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan personel alımı için başvuru tarihi de açıklandı. Cumhurbaşkanı, İzmir Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni esnasında yaptığı konuşmada, başvuruların önümüzdeki ay itibariyle başlayacağını duyurdu.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YENİ İSTİHDAM FIRSATI: 35.000 KİŞİLİK ALIM İLE EKSİKLİK GİDERİLECEK

Sağlık sektöründe yaşanan personel eksikliklerine çözüm getirmek amacıyla yapılan bu alım, sağlık çalışanlarına yeni bir istihdam kapısı aralıyor. Hemşireler başta olmak üzere farklı branşlardan gelecek sağlık profesyonelleri, kamuya alınacak 35.000 kişilik kadro ile sektöre katkı sağlayacak.

Bu önemli adım, sağlık sektöründeki kalifiye iş gücünü artırarak, toplum sağlığına daha etkin bir hizmet sunmayı hedefliyor. Sağlık çalışanı alımına dair detaylar, başvuru süreci ve kadro dağılımı yakından takip edilmeye devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

İstanbul Tabip Odası'ndan Fahrettin Koca'nın 'Onaylı Randevu Sistemi'ne tepki
Erkekler dikkat: Bu hastalık en çok sizde görülüyor!
Hastane Randevularında Onaylı Sistem: Randevu Alana Yeni Zorunluluk!
Bağırsaklar sağlığın anahtarı mı; nelere dikkat etmeliyiz?
Türk ve Japon bilim insanları beyin ve bilinç araştırmalarında iş birliği yapacak!