Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Giovanni van Bronckhorst anlaşamadı

Beşiktaş Kulübü’nün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ziyaretinde ilginç bir an yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giovanni van Bronckhorst’a Almanca “Wilkommen” dedi. Hollandalı teknik direktörün şaşkınlığını gizleyemediği bu an, Erdoğan’ın kendisini Alman sandığını ortaya koydu.

Beşiktaş Kulübü’nün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ziyaretinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Giovanni van Bronckhorst’a Almanca "Wilkommen" demesiyle yaşanan şaşkınlık anı dikkat çekti. Hollandalı teknik direktör, Erdoğan’ın kendisini Alman sandığını anlayarak tebessümle yanıt verdi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ve futbolcular, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bronckhorst arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

ERDOĞAN "WILKOMMEN" DEDİ, BRONCKHORST ŞAŞIRDI

Erdoğan, Giovanni van Bronckhorst ile tokalaşırken Almanca "Hoş geldiniz" anlamına gelen "Wilkommen" dedi. Bu durumu anlamayan tecrübeli teknik direktör, şaşkınlığını gizleyemeyip "Sorry? (Pardon?)" şeklinde cevap verdi. Erdoğan'ın aynı ifadeyi tekrar kullanması üzerine Bronckhorst, Erdoğan'ın kendisini Alman sandığını fark etti ve gülümseyerek "Dutch... I understand (Felemenkçe... Anladım)" diyerek Hollandalı olduğunu belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.