Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Köfteci Yusuf'la İlgili Açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Köfteci Yusuf’taki domuz eti iddiaları üzerine önemli yorumlarda bulundu. Her bireyin kendini savunma hakkını vurgulayan Erdoğan, nihai kararın mahkemeler tarafından verildiğini belirtti. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan ve Arnavutluk'tan dönüşte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bu süreçte, Türkiye siyasetindeki eleştiriler ve yeni çözüm süreci iddiaları hakkında görüşlerini paylaştı. Ayrıca, Köfteci Yusuf’un ürünlerinde domuz eti bulunmasıyla ilgili olarak da açıklamalarda bulundu.

SAVUNMA HAKKI VURGUSU:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz konusu gıda denetimleriyle ilgili her bireyin kendini savunma hakkının olduğunu belirtti. Mahkemelerin nihai kararları verdiğini hatırlatan Erdoğan, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Bahsettiğiniz köftecide Ankara’da iki şubede uygunsuz gıda tespiti yapıldı ve savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. İtiraz süreçleri yaşandı; mahkeme Tarım Bakanlığı'nın kararını iptal etti. Bakanlığın itirazı kabul edildiğinde, yargı süreci tamamlanacak ve denetim raporu yayımlanacak. Gıda güvenliği ciddiye alınması gereken bir konudur. Denetimlerimiz devam edecektir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.