Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra en fazla hakaret davası açan kişi cinsel ürünler satıcısı

Ankara Sıhhıye'de cinsel ürünler satan bir iş yeri sahibi, toplamda bin yüz kişiyi kendisine "hakaret" ettiği iddiası ile şikayet etti.Haberdar'dan Arzu Yıldız'ın haberine göre cinsel ürünleri pazarlama yöntemi ile satan Mustafa...

Ankara Sıhhıye'de cinsel ürünler satan bir iş yeri sahibi, toplamda bin yüz kişiyi kendisine "hakaret" ettiği iddiası ile şikayet etti.

Haberdar'dan Arzu Yıldız'ın haberine göre cinsel ürünleri pazarlama yöntemi ile satan Mustafa D, ürünleri sipariş edenlere kargoladıktan sonra kendisine bazı alıcıların para ödemediğini, ödemenin yapılmasını ihtar eden mesajı attığını savcılığa yaptığı başvuruda anlattı.

İhtar üzerine ödeme yapmayan alıcıların kendisine küfür ve hakaret içeren cevaplar verdiğini belirterek savcılığa iki kez ayrı ayrı suç duyurusu dilekçesi sundu.

İlk dilekçede cinsel ürünlerden sipariş eden ve borcunu ödemeyen sonrasında kendisine hakaret ettiğini iddia ettiği 600 kişiyi, sonrasında da aynı suçlama ile 500 kişiyi şikayet etti. Suç duyuruları Ankara'da görev yapan savcılar arasında iş bölümü ile paylaştırıldı.

Savcılara 15,20 ve 50 arasında değişen hakaret suçlamasına ilişkin şikayetler soruşturması için tevzi edildi. Şikayet dilekçelerinde hakaret ettiği iddia edilen kişilerin telefon numaraları da verildi.

Mustafa D'nin Ankara C.Başsavcılığına yaptığı bin yüz şikayetin yanı sıra İzmir ve İstanbul'a da yüzlerce şikayet dilekçesi gönderdiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

En tehlikeli 4 burç!
"Akşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız"
Erdoğan, saldırıya maruz kalan öğretmene telefon açtı
İYİ Parti'nin yeni Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri belirlendi
Dünyada ilk! Kişiye özel ilk cilt kanseri aşısı test ediliyor!