Cumhurbaşkanı için yaptığı konuşmayla adı ‘yağcılık’ tarihine altın harflerle kazınacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için söylediği övgü dolu sözler gündem oldu. İşte konu hakkındaki detaylar haberin devamında sizlerle...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Beşiktaş AKP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bakan Uraloğlu’nun Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan için söylediği sözler dikkat çekti.

Erdoğan’ın her alana yetişmeye çalıştığını söyleyen Bakan Uraloğlu, Erdoğan’a teşekkür etti. Erdoğan ile arasında geçen diyalogları anlatan Uraloğlu, "Sayın Cumhurbaşkanım, şu şekilde bir programımız var, bir açılışımız var, uygun görürseniz bir video mesajla ya da canlı bağlantıyla katılın. "Yok, bunu yerinde yapmamız lazım" diyor. Yani birçok zaman o yerinde yapmamıza da fırsat bulamıyor onu da söyleyeyim fakat o heyecanı yaşamış oluyor" ifadelerini kullandı.

"CUMHURBAŞKANIMI HEPİMİZDEN ÇOK ÇALIŞIYOR"

Erdoğan’ın gayreti mevzusunda çalışma arkadaşlarına sık sık örnekler verdiğini belirten Abdulkadir Uraloğlu, "Sürekli anlatıyorum. ‘Bunu Cumhurbaşkanımıza da anlattım’, diyorum ki; dostlar ben hepinizden çok çalışıyorum, kendi bakanlıktaki arkadaşlarıma. Siz eğer derseniz ki ‘yok biz senden çok çalışıyoruz', o zaman hepimiz Cumhurbaşkanımıza bakalım o hepimizden çok çalışıyor" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.