Cumhurbaşkanı kesin tarihi açıkladı: Emekliler bayram öncesinde rahat bir nefes alacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca emeklinin sabırsızlıkla beklediği tarihi açıkladı. Bayram öncesinde emekliler için rahat bir nefes alma vakti geldi. Tüm emekliler, hesaplarını kontrol etmek için bu tarihi göz önünde bulundurmalı.

Her yıl milyonlarca emeklinin beklediği bayram ikramiyesi miktarı bu yıl büyük bir merak konusu haline geldi. Emekliler, ikramiyelerinin ne kadar artırılacağını merak ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamayla her bir emeklinin 3'er bin lira olmak üzere toplamda 6 bin lira ikramiye alacağı duyuruldu. Şimdi ise emekliler, bu ikramiyelerin hesaplarına ne zaman yatırılacağını merakla bekliyorlar.

BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Milyonlarca emeklinin gözü bayram ikramiyelerindeyken, ikramiyelerin yatacağı tarih büyük bir merakla bekleniyordu. Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Türkiye Yüzyılı'nın Emekçileri İftar Programı"nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada yaptığı konuşmasında ikramiyelerin yatacağı tarihi açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2 ila 5 Nisan arasını işaret ederek şu cümleleri söyledi:

"Daha önce olmayan bayram ikramiyesini, bu uygulamayı getirerek emeklilerimize bayram sevinci yaşattık. Geçen yıl emeklilerimizden gelen talepler doğrultusunda her bir emeklimize tek seferlik 5'er bin liralık ödeme gerçekleştirdik. Bu yıl emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de yüzde 50 artışa gittik. Ramazan Bayramı ikramiyelerini inşallah 2 ila 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız. Devletimizin deprem bölgesiyle ilgili yükümlülükleri azaldıkça artan kaynağı emeklilerimiz ve çalışanlarımız başta olmak üzere, milletimizin istifadesine sunmaya devam edeceğiz. Bunun yanında enflasyonu yeniden tek haneli sayılara düşürerek, tüm toplum kesimlerinde daha kalıcı refah artışı sağlayacağız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Japon Finans Devleri Rekor Kârla Parlıyor: Toplam Net Kar 3 Trilyon Yeni Aştı!
Türkiye'nin 2024-2025 Şeker Pazarlama Yılında Belirlenen Kotaları Açıklandı
AB'nin Schengen Vize Ücretlerine Yüzde 12 Zam: Türkiye de Etkilendi
Koç Holding hisseleri Yapı Kredi'nin satılacağı iddiasından sonra tavan yaptı!
Altının kilogram fiyatlarında düşüş gözlendi