Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'tan Tarihi Görüşme! Romanya Cumhurbaşkanı Lohannis Buluşması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Romanya Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi! Romanya'da Cumhurbaşkanı Klaus Lohannis ile bir araya gelen Yılmaz, tarihi bir görüşme yaptı! Görüşme detayları ise şöyle...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Romanya'da Cumhurbaşkanı Klaus Lohannis ile bir araya geldi.

CUMHURBAŞKANI KLAUS LOHANNİS GÖRÜŞMESİ!

Cumhurbaşkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz temaslarda bulunmak üzere Romanya'ya geldi. Yılmaz, Bükreş'te Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile görüştü. Toplantıya ilişkin açıklamada bulunan Başkan Yardımcısı Yılmaz, şunları söyledi: "Sayın Iohannis ile yaptığımız görüşmede, ülkelerimiz arasındaki siyasi, askeri, ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesini, mevcut işbirliklerimizi, bölgesel ve küresel işbirliğine yönelik yeni fırsatları ele aldık. gelişmeler, Karadeniz güvenliği, savunma sanayi, Türkiye - "Romanya ile temasları durdurduk, AB ilişkilerini değerlendiriyoruz" diyen Yılmaz Iohannis, Türk-Romanya iş birliğinin entegre bir strateji ile teşvik edileceğini belirterek, tüm Romen yetkililerin bu konudaki katkılarından dolayı teşekkür etti. misafirperverlik." Sevgilerimi gönderiyorum" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Jake Sullivan: Suudi Arabistan ve İsrail Ziyaretleri
"Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var"
İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı
Kadının Statüsü Genel Müdürü görevden alındı