Cumhurbaşkanlığı Açıkladı:Erdoğan ve Şimşek Arasındaki Elektrik ve Doğal Gaz Tartışmaları Asılsız!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hazine Bakanı Şimşek arasındaki elektrik ve doğal gaz ile emekli ikramiyeleri konusundaki tartışmaları yalanladı. Açıklamada, iddiaların doğru olmadığı ve devlet desteğinin devam ettiği belirtildi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hazine Bakanı Şimşek arasındaki iddia edilen elektrik ve doğal gaz ile emekli ikramiyeleri konusundaki tartışmaların asılsız olduğunu açıkladı, devlet desteğinin devam ettiğini ve suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek arasında, elektrik ve doğal gazdaki devlet katkısı ile emekli ikramiyeleri konusunda yaşandığı iddia edilen tartışmaları yalanladı. Merkezin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, bu iddiaların doğru olmadığı ve Erdoğan ile Şimşek arasında böyle bir diyalogun kabine toplantısı öncesi veya sonrasında yaşanmadığı belirtildi. Ayrıca, elektrik faturalarında yüzde 50, doğal gazda ise yüzde 75'lik devlet desteğinin devam ettiği hatırlatıldı ve emeklilere verilen bayram ikramiyelerine 2024 senesinde yüzde 50 zam yapıldığı bildirildi. Açıklamada ayrıca, asılsız iddiaları ortaya atanlar hakkında Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın suç duyurusunda bulunacağı vurgulandı, kamuoyunun seçim öncesinde manipüle edilmeye çalışıldığına dikkat çekildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Kamuda tasarruf tedbirleri genelgesi Resmi Gazete'de
Tarım arazisi uyarısı: Hobi bahçesi olarak almayın!
Uzmanı uyardı: Gram altın alıp satacaklar dikkat!
Sermaye Piyasası Kurulu iki şirketin halka arzını kabul etti
New York Borsası günü düşüş ile kapattı