HUDUTSUZ SEVDA 14. BÖLÜM İZLE! Hudutsuz Sevda hangi gün oynuyor, saat kaçta? Fox TV yayın akış

Hudutsuz Sevda hangi gün oynuyor ve yeni bölüm ne zaman ekranı dizinin seyircileri tarafınca araştırılıyor. Deniz Can Aktaş, Miray Daner ve Biran Damla Yılmaz'ı buluşturan dizi için Fox TV yayın akışı merak edildi. Heyecanla beklenen dizi 14. bölümüyle ekrana gelecek. Peki, Miray...

Hudutsuz Sevda yeni bölümü merak edildi. Sevilen dizi bu akşam Fox TV'de ekrana gelecek. Başrollerinde Miray Daner ve Deniz Can Aktaş'ın yer aldığı dizi için Hudutsuz Sevda Fox TV canlı izle ekranı kullanıcılar tarafınca sorgulanıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Murat Öztürk otururken senaristliğini Bahadır Özdener kaleme alıyor. İşte Hudutsuz Sevda yeni bölüm detayları ve Hudutsuz Sevda 14. bölüm izle ekranı

Hudutsuz Sevda yeni bölüm ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Fox TV'nin sevilen dizisi bu akşam yeni bölüm ile ekrana gelecek. Hudutsuz Sevda saat 20.00'de başlayacak. Miray Daner ve Deniz Can Aktaş'ın başrolde olduğu Hudutsuz Sevda her hafta perşembe akşamları ekrana geliyor.

Küçük bir çocukken kan davası sebebiyle babasını kaybedip İstanbul'a sürülen Halil İbrahim, 20 yıl sonra memleketi Karadeniz'e yakışıklı, kuvvetli bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin ile evlenecek ve yeni yaşamını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim'in yaşamı Leto'lardan Zeynep'in çıkması ile tamamen değişecektir.

Yılmaz'ın Halil İbrahim'e yaptıkları her insanın kendi eceliyle yüzleşmesine sebep olur. Halil İbrahim'in kurtulmasına en çok sevinen Zeynep ile de aralarında ateşli bir kavuşma olur. Fakat yaşananlar Yılmaz'ın babasının kulağına gidince Halil İbrahim'le birlikte Oğuz, Fikret ve Rızvan'ın da fişlerinin çekilmesi için ekiplerini işe koyar.

07:45 Çalar Saat

10:30 Çağla ile Yeni Bir Gün

12:00 Yasak Elma

13:30 En Hamarat Benim

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Alisa Sezen Sever'den Afra Saraçoğlu Benzetmesine Tepki: 'Lütfen Artık Benzetmeyin!'
Kibariye ihanet iddialarıyla ilgili konuştu: Yapmayan yok
Doğukan Güngör'den Müjdat Gezen'e cevap: Gayet mutluyuz
Boran Kuzum’dan Cengiz Bozkurt’u şaşırtan “popo” açıklaması
Son halini Sertap Erener'e benzetmişti: Rafet El Roman'dan Ahmet Hakan'a estetik cevabı