Cumhuriyet Bayramı Coşkusu İstiklal Caddesi'nde!

Cumhuriyet Bayramı’na iki gün kala İstiklal Caddesi, Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle süslenerek kutlamalara hazır hale getirildi. Taksim’deki resmi törenler ve etkinliklerle, Cumhuriyet’in 101. yılı coşkuyla kutlanacak.

Cumhuriyet Bayramı'na sadece iki gün kala İstiklal Caddesi, 29 Ekim coşkusuna hazırlanıyor. Taksim İstiklal Caddesi, Cumhuriyet'in 101. yılı dolayısıyla boydan boya Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle süslendi. Beyoğlu Belediyesi'nin yürüttüğü hazırlıkların yanı sıra, caddedeki işletmeler de bayrak asarak bayram atmosferine katkı sağladı.

RESMİ KUTLAMALAR TAKSİM'DE BAŞLAYACAK

Cumhuriyet Bayramı resmi kutlamaları, 28 Ekim'de Taksim'deki Cumhuriyet Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayacak. Akşam İstanbul Valisi Davut Gül’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek bayramlaşma programı ile devam edecek. 29 Ekim sabahı İstanbul Valiliği'nde tebriklerin kabulü, ardından Vatan Caddesi'nde 10.30'da resmi tören geçişi yapılacak.

ÜÇ BELEDİYE BİR ARADA KUTLAYACAK

Cumhuriyet'in 101. yıl dönümü, "Cumhuriyet'in İzinde Daima İleriye" temasıyla Beşiktaş, Beyoğlu ve Şişli Belediyeleri tarafından ortak etkinliklerle kutlanacak. Beyoğlu Pera Palas'ta düzenlenecek "Cumhuriyet Balosu", Şişli Atatürk Evi önündeki Cumhuriyet Bayramı yürüyüşü ve Beşiktaş'ta Athena grubunun sahne alacağı Cumhuriyet Konseri, bayramın coşkusunu artıracak etkinlikler arasında yer alıyor.

Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları, Türk milletinin birlik ve beraberliğini pekiştirirken, bu özel günün anlamını yüceltmek için yapılan etkinliklerle dolup taşıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.