Cumhuriyet Savcısının odasından fotoğraflar paylaşan avukat "ben asla kaybetmem" yazdı

İstanbul Barosu’na üye avukat Buket Nurşah Tekışık’ın, savcı odasından paylaştığı fotoğraflar tartışma yarattı. Fotoğrafının altına “Ben asla kaybetmem ya kazanırım ya da öğrenirim” mesajı yazan Av. Tekışık, gelen tepkiler üzerine Instagram hesabını kapattı.

Yargı mekanizmasının siyasi ve adli dosyalarda tahribata uğradığı günlerde, avukat-savcı-hakim ilişkileri de tartışma yaratan seviyelere geldi.

Kimi avukatların, savcı ve hakimlerle olan kişisel ilişkileri ve iş takipleriyle dosyalar üstünden istenilen kararları aldırtırken, rüşvet iddialarının merkezindeki Çağlayan Adliyesi’nden paylaşılan bir fotoğraf tepki çekti.

“BEN ASLA KAYBETMEM YA KAZANIRIM...”

Tekışık Hukuk ve Danışmanlık Kurucu Avukatı Buket Nurşah Tekışık, Instagram hesabından bir savcının odasında çektirdiği fotoğrafları paylaştı.

İstanbul Barosu’na üye Avukat Tekışık’ın paylaştığı fotoğraflara “Ben asla kaybetmem ya kazanırım ya da öğrenirim” notunu düştüğü görüldü. Tekışık, fotoğrafların gündeme gelmesinin peşinden Instagram hesabını askıya aldı.

SAVCI HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Gerçek Gündem’in adliye kaynaklarından edindiği bilgilere göre, Tekışık’ın fotoğraf çekildiği oda bir terör savcısına aitti.

Öte yandan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, fotoğrafın çekildiği odanın sahibi olan terör savcısı hakkında idari soruşturma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yargı Haberleri

Sosyal medya 14 yaşındaki çocuğu tekme tokat dövüp kalbini durduran 2 kişi hakkında karar verildi
Eşinden habersiz bunu yapan yandı: Artık boşanma sebebi sayılacak
Annesini öldürüp, babasını yaralayan sanığa iyi hal indirimi
Mahkemenin bugün karar vermesi bekleniyor
Yurdun bir kısmına bahar diğer kısmına sağanak gelecek