Cumhuriyetçi Ohio Valisi, Trump''a Putin GIF''iyle cevap verdi

2016''da başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti adayı olmak için Trump''la yarışan Kasich, Başkan Trump''ın kendisine yönelik eleştirilerine Vladimir Putin''in gülen GIF''iyle karşılık verdi.

Dış politikada başta müttefiki Türkiye olmak üzere birçok ülkeyi karşısına alan ABD Başkanı Donald Trump, iç politikadaysa Cumhuriyetçi Parti'den siyasetçilerle karşı karşıya geliyor.

'TRUMPLI CUMHURİYETÇİ PARTİ, CUMHURİYETÇİ PARTİ'YE BENZEMİYOR BİLE'
Cumhuriyetçi Parti'nin rahatlıkla kazanmayı beklediği Ohio'dan gelen olumsuz haberler üzerine Kasich, NBC televizyonunda katıldığı programda oluşan tablodan ABD Başkanı'nı sorumlu tutarak, "Trump yönetimindeki Cumhuriyetçi Parti, Cumhuriyetçi Parti'ye partiye benzemiyor bile" diye konuştu.

Kasich, Cumhuriyetçi adayın bir zamanlar muhafazakar olan bölgede kolay bir zafer elde edememesini 'seçmenin Cumhuriyetçilere verdiği bir mesaj' olarak niteledi. Kasich, seçmenlerin partiden kaosa son vermesini, daha uyumlu olmasını, insanları yabancılaştırmamasını ve ailelerin nasıl daha iyi geçinebileceği üzerine düşünmesini istediğini vurguladı.

TRUMP TWITTER'DAN YANIT VERDİ
Kasich'e Twitter üzerinden yanıt veren Trump, "Çok popüler olmayan (ve başkan adayı olamayan) Ohio Valisi John Kasich, Troy Balderson'un kısa süre önceki galibiyetini aslında mükemmel bir aday olan bu adaya yönelik coşkuyu yatıştırarak zarar verdi. BÜYÜK ZAFER için Troy'a güvenin!" ifadelerini kullandı.

​Kasich, Trump'ın iddiasına hiçbir açıklamada bulunmadan yalnızca Putin'in güldüğü bir GIF'le yanıt vermeyi tercih etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Venedik, giriş ücretiyle yüksek kazanç elde etti
O Şehirde 2025'ten İtibaren Dizel ve Benzinli Araçları Yasaklıyor!
Suudi Arabistan'da 'kaçak' hac ile mücadeleye yeni uygulama başlatıldı: Kontrol noktaları kurulacak
CIA Başkanı William Burns Kahire'de, İsrail-Hamas müzakerelerini değerlendiriyor
Carla Bruni'nin Yolsuzluk Davası: Sarkozy'yi Kurtarma Operasyonu