Cüneyt Ayral, kızıyla çalışıyor: Sanat terapisi yapıyorlar

ABC Haber Merkezi“Benim Paris’im'' kitabının (Oğlak Yayınları) yazarı Cüneyt Ayral, kitabı popüler olunca Fransa’da, özellikle de Paris’te turlar düzenlemeye başlamasının ardından kızıyla çalışma kararı aldı. Ayral,...

ABC Haber Merkezi

“Benim Paris’im'' kitabının (Oğlak Yayınları) yazarı Cüneyt Ayral, kitabı popüler olunca Fransa’da, özellikle de Paris’te turlar düzenlemeye başlamasının ardından kızıyla çalışma kararı aldı. Ayral, Türkiye’den gidenlerin artması üzerine yeni ürünler oluşturmayı tasarladı ve kızı Roxane Ayral ile birlikte çalışmaya başladı.

Pera Müzesi’nde açılmış olan “Duvarların Dili'' street art- graffiti sergisinin küratörlüğünü de yapmış olan Roxane Ayral şimdi babası ile Paris’in street art  ve graffiti stokunu gezdiriyor. Baba kız ayrıca “Slow Tour'' diye adlandırılan ve yürüyerek yapılan turlar düzenliyorlar ve turları sırasında “art trapy'' yani sanat terapisi yapıyorlar. Cüneyt Ayral’ın küçük kızı Dilara Kutay’ın fotograflarını çekmiş olduğu “Benim Paris’im kitabı ise ikinci baskını yapmaya başlıyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Tarih teknolojiyle buluştu: Binlerce yıllık 2 bin tablet, yapay zekayla okundu!
Wonka mayısta Tivibu’da!
Rambo'nun yıldızı Sylvester Stallone'un saatleri satılıyor! Cehennem Melekleri 2'de saati takmıştı!
Işıklar Mahallesi'nde Baharın Müjdecisi Hıdırellez, Geleneksel Oyunlarla Kutlandı
Muğla Korolar Şenliği 2. Kez Coşkuyla Başladı