ÇYDD yöneticisini kaçıranın kimliği belli oldu

ÇYDD 2'nci Başkanı Sevilay Çete Kale, Batıkent Mahallesi'nde danışmanlık hizmeti verdiği işyerinden 1'i kadın 4 saldırgan tarafından önceki gün kaçırıldı. Olay sırasında kızı Duygu Bilir Kale Akınal ve kocası Uğur Kale...

ÇYDD 2'nci Başkanı Sevilay Çete Kale, Batıkent Mahallesi'nde danışmanlık hizmeti verdiği işyerinden 1'i kadın 4 saldırgan tarafından önceki gün kaçırıldı. Olay sırasında kızı Duygu Bilir Kale Akınal ve kocası Uğur Kale de bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralandı. Olayla ilgili hemen soruşturma başlatan Gaziantep Polisi, kaçırılan Kale'nin kızı ve eşinin ifadeleri doğrultusunda saldırganların araç plakalarını tespit etti. Araştırmalar sürerken, Kale'nin bir taksiye bindirilip Şehitkâmil Devlet Hastanesi'ne gönderildiği bilgisi geldi. İfadesi alınan kadın, kaçırılıp gözü bağlı şekilde ormanlık alanda bir ağaca bağlandığını, İngiliz anahtarıyla darp edildiğini söyledi. Polis, düzenlediği operasyonda 1'i kadın 4 kişiyi gözaltına aldı.

ESKİ ÇALIŞAN ÇIKTI
Sabah’ın haberine göre, insanlık dışı bir saldırıya sahne olan kaçırma olayına karışanlardan birinin, Sevilay Çete Kale'nin oğlu Kılıç Kale'nin eski çalışanı Ali Kocatürk olduğu belirlendi. Kocatürk'ün, uyumsuz davranışları yüzünden işten çıkarıldığı, eşine ve çocuklarına şiddet uyguladığı için Sevilay Çete Kale'nin girişimleriyle evden uzaklaştırıldığı saptandı.


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Saf duygulara sahip 3 burç: Diğer insanlara karşı çok iyi niyetliler
Hacettepe Üniversitesi'nden ülkücü grup açıklaması: "40 cm pala ile saldırdılar"
Şöhretin Zirvesindeyken İstanbul'u Terk Etti! Tarık Tarcan Tanınmaz Halde!
Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner'den Feyza Civelek'e Öyle Sözler Etti Ki!
Gözleriniz Ne Kadar Keskin? Fotoğraftaki Komandoyu Kaç Saniyede Bulabileceksiniz?