Damada 9,4 milyonluk ihale

AK Parti eski milletvekili Mustafa Baş'ın damadı Fatih Bolcan'ın şirketi, AK Partili Fatih Belediyesinden 9,4 milyon liralık ihale aldı. Bolcan'ın şirketi daha önce de milyonlarca liralık ihaleler almıştı.

İstanbul'un AK Partili Fatih Belediyesi, 22 Mart 2021'de kültür, sanat ve eğitim merkezlerinin işletilmesi ile organizasyonu için hizmet alım ihalesine çıktı. İhalenin maliyeti 10 milyon 462 bin 688 lira olarak belirlendi. En düşük teklifi A Z Reklam Basım Organizasyon adlı şirket aldı. Şirket, ihale için 9 milyon 426 bin liralık teklif verdi.

İhale AK Partili eski vekilin damadına gitti

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre; şirket ile belediye arasında 7 Nisan 2021 tarihinde sözleşme imzalandı. Şirketin yüzde 50 sahibi ise dikkat çekti; AK Parti eski milletvekili Mustafa Baş'ın damadı Fatih Bolcan. Bolcan, AK Parti İstanbul il delegesi olmuş ve 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Başakşehir Belediye Başkan aday adayı olmuştu.

Daha önce de milyonlarca liralık ihaleler aldı

Aynı şirket, geçtiğimiz yılın kasım ayında yine Fatih Belediyesinden 946 bin liralık ihale almıştı. Şirket, Zeytinburnu Belediyesinin  2012, 2013, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 ve 2020 yıllarında "Geleneksel Merkezefendi Tıp Festivali" organizasyonunu düzenlemek için açtığı toplam 6,2 milyonluk ihaleleri de almıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

ALES sonuçları açıklandı!
Ne etli ekmek ne biberli: Malatya'nın ünlü ekmeği coğrafi tescil aldı!
Bankada parası olanlar dikkat: Mevduat faizi düşüyor!
Emekliler dikkat: Kök maaşınızın temmuz ayında ne kadar olacağı belli oldu!
Hukuk fakültesi mezunları hakkında yeni karar çıktı: Bunu yapamayan avukat olamayacak!