Damat Albayrak''tan, Akşener''e 1 milyon liralık "AA''ya talimat" dava

AKP''li Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın damadı Berat Albayrak, kendisinin Anadolu Ajansı’na (AA) seçim sonuçları için talimat verdiğini iddia eden İyi Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’e 1 milyon liralık tazminat davası açacağı açıklamasında bulundu.

Anadolu Ajansı'nın seçime günler kala seçim sonuçlarını açıklamasının üzerine İyi Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak hakkında seçim sonuçları için talimat verdiği iddiasında bulunmuştu. Damat Albayrak bunun üzerine Twitter hesabı üzerinden, kendisinin Anadolu Ajansı’na (AA) seçim sonuçları için talimat verdiğini iddia eden Meral Akşener’e  1 milyon liralık tazminat davası açacağını duyurdu.

Albayrak'ın açıklaması şu şekilde:

“Millette aradığı karşılığı bulamayanların, bir kez daha iftiralara sarılmalarını üzüntüyle izliyoruz. Siyaseten yok oluşlarına çare bulmak, bir kez olsun sayın Cumhurbaşkanımızca muhatap alınabilmek için artık iftiranın, saçmalamanın ötesine geçmişlerdir. Acıyoruz.

Müfteriyi iddiasını ispatlamak için adaletin önüne davet ediyorum. Bu aşağılık iftirasına yarın 1 milyon TL’lik tazminat davası açıyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrail, Hamas’ın taleplerini kabul etmeyecek ve savaşmaya devam edecektir"
"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor