Dani Alves 1 milyon avro kefaletle serbest! Karar net! Cinsel Saldırı Gerçekmiş!

İspanya'da bir kadına cinsel saldırıda bulunma suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezası almıştı! Brezilyalı futbolcu Dani Alves, 15 ay cezaevinde yattı! 1 milyon avro kefalet ödeyerek serbest kalmasına karar verildi!

Alves, Barselona Bölge Mahkemesinin 20 Mart'ta verdiği kararda kefaletin 1 milyon euro olarak belirlenmesinden beş gün sonra  Barselona Brains 2 hapishanesinden serbest bırakıldı.
 Dünya basınından büyük ilgi gören Alves, cezaevi kapısında bekleyen muhabirlerin sorularını yanıtlamadan avukatıyla birlikte uzaklaştı.
 Savcılar, ``Alves'in İspanya'dan kaçma riskinin  yüksek olduğunu'' belirterek, şartlı tahliyesinin sona erdirilmesini talep etti.


 Mahkeme kararı gereği İspanyol ve Brezilya pasaportlarına el konulan Alves'in haftada bir kez mahkemede imza atması, İspanya'dan ayrılmaması, kadın mağdurdan en az 1 kilometre uzakta durması ve hiçbir şey yapmaması gerekiyor.


 Hiçbir şekilde iletişim kurmama koşulunu yerine getirmek gerekir.
  Siyasiler Alves'in serbest bırakılmasına tepki gösterdi Bu arada hem İspanyol hem de Brezilyalı politikacılar Alves'in serbest bırakılmasına tepki gösterdi.
 İspanya'nın sol azınlık hükümetindeki bazı bakanlar ve muhalefetteki solcu Podemos partisinin liderleri, büyük meblağlar karşılığında cinsel saldırıdan hüküm giymiş kişilerin serbest bırakılmasını eleştirdiler.
 Brezilya Kadın Bakanı Sida Gonçalves de EFE'ye şunları söyledi: ``Günümüzde kadınların insan haklarının en acımasız ihlallerinden biri, onur ve dürüstlüğe saygının gösterilmemesidir.
 Kefalet mümkün değil'' dedi.
 kadının hayatı.
 İspanyol adalet sisteminin işlevsiz olmasının nedeni budur.
" Alves, cinsel saldırı suçundan dört yıl altı ay hapis cezasına çarptırıldı.
 Brezilyalı futbolcuya 4 yıl 6 ay hapis, 5 yıl polis gözetiminde, 9 yıl mağdurdan gıyaben ve 150 ay hapis cezası verildi, ancak 22 Şubat'ta alınan mahkeme kararına göre cezaya çarptırıldı.
 dört yıl altı ay hapis cezasına çarptırıldı. Söz konusu cinsel saldırı 1000 avro para cezası gerektiriyordu.
 Alves'in Yüksek Mahkeme'ye itirazı halen devam ediyor ancak bu, dört kez reddedilen denetimli serbestlik başvurusuna gelen ilk  olumlu yanıt oldu. 30 Aralık 2022 gecesi Barselona'da bir eğlence merkezinin banyosunda 23 yaşındaki  kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan Alves, Meksika'dan geldikten sonra 20 Ocak 2023'te Barselona'da tutuklandı. 
 40 yaşındaki mahkûm Alves (40), geçtiğimiz günlerde ifadesini üç kez değiştirerek cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti.

 Sadakatsizliğini örtbas etmek ve eşini korumak için ilk ifadesinde yalan söyledi ancak Ocak ayında Brains 1 Nolu Cezaevi'nden tahliye edildi.
 Alves, kariyeri boyunca Sevilla, Barcelona, ​​Juventus, Paris Saint-Germain ve Sao Paulo gibi takımlarda forma giydi ancak en son  forma giydiği Meksika takımı UNAM ile olan sözleşmesi tutuklanmasının ardından feshedildi.

​​​​​​

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'de Saadettin Saran artık aday değil! Ali Koç başkanlığa devam!
Fenerbahçe, Kayserispor'u Ağırlıyor: Moralli Derbi Öncesi Son Hazırlıklar
Beşiktaş'ın Ernest Muci İçin Transfer Hareketliliği: Aston Villa'nın Teklifi Reddedildi
Fenerbahçe'de Başkanlık Seçimi Heyecanı: Ali Koç ve Sadettin Saran Görüşmesi
Harry Kane'in Bayern Macerası: Kupa Hasreti Devam Ediyor