Dani Güiza Futbola Devam Ediyor: UD Rotena ile 1 Yıllık Sözleşme İmzaladı

43 yaşındaki İspanyol forvet Dani Güiza, İspanya 3. Lig ekibi UD Rotena ile 1 yıllık sözleşme imzalayarak futbol kariyerine devam ediyor. Geçmişte Fenerbahçe'de oynayan ve 2008'de İspanya Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonu olan Güiza, UD Rotena'ya "Yeni evine hoş geldin Dani" sözleriyle katıldı.

43 yaşındaki İspanyol forvet Dani Güiza, İspanya 3. Lig takımlarından UD Rotena ile 1 yıllık sözleşme imzalayarak futbol kariyerine devam etme kararı aldı. Geçmişte Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de boy gösteren ve 2008'de İspanya Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonluğu yaşayan deneyimli golcü, son olarak CD Rota'da forma giymişti. UD Rotena, transferi "Yeni evine hoş geldin Dani" sözleriyle duyurdu.

43 yaşındaki İspanyol forvet Dani Güiza, İspanya 3. Lig takımlarından UD Rotena ile 1 yıllık sözleşme imzalayarak futbola devam ettiğini gösterdi. Güiza, son olarak bir diğer İspanya alt lig ekibi CD Rota'da forma giymişti.

Geçmişte Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de boy gösteren Güiza, 2008 yılında İspanya Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonluğu sevinci yaşamıştı. Milli formayla 21 maça çıkan Güiza, bu maçlarda 6 gol ve 3 asist kaydetti.

UD Rotena, deneyimli golcünün transferini "Yeni evine hoş geldin Dani" sözleriyle duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.