Daniel Amartey: "Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz"

Beşiktaş'ın Ganalı stoperi Daniel Amartey, Gana'nın Afrika Uluslar Kupası'ndan elenmesinin ardından tüm dikkatini siyah-beyazlı takıma odakladı. "Yaşadığımız süreç zorlu, ancak taraftarın beklentisini biliyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için çaba gösteriyoruz. " şeklinde konuştu.

Daniel Amartey, Gana'nın Afrika Uluslar Kupası'ndan elenmesinin ardından Beşiktaş'a odaklandığını vurgulayarak, "Yaşadığımız zorlu süreçte, taraftarın beklentilerini karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Beşiktaş'ın Trabzonspor'u 2-0 yenerek Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında galip ayrılmasının ardından Ganalı savunmacı Daniel Amartey, medya mensuplarının sorularını yanıtladı. Her pozisyonda oynayabileceğini belirten Amartey, "Benim için fark etmez. Her pozisyonda oynayabilirim. Önemli olan hocamın benden istediklerini doğru yapabilmek." dedi.

"ZOR BİR SEZON GEÇİRİYORUZ."

Amartey, zorlu bir sezon geçirdiklerini ifade ederek, "Futbol böyledir. Bazen kayıplar oluyor, bazen kazanıyorsunuz. Futbolun içinde olan şeyler bunlar. Zor bir sezon geçiriyoruz. Ben elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. Çalışıyoruz, birbirimize yardım ediyoruz, iyi idmanlar yapıyoruz. Tabii ki düzelecek. Yaşadığımız süreç kolay değil. Taraftar bizden her zaman galibiyet bekliyor. Biz de her zaman elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

 

"TÜM ODAĞIM ARTIK BURASI"

Beşiktaş'a tamamen odaklandığını belirten Amartey, "Ben iyiyim, her maça hazır olmaya çalışıyorum. Afrika Uluslar Kupası'na gittim ama maalesef elendik. Buraya döndüm ve odağım artık burası. Beşiktaş'a odaklanıyorum, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bu noktada sağlık ekibimiz ve fizyoterapistlerimiz de bana çok yardımcı oluyorlar. Her maça mümkün olduğunca hazır olmaya çalışıyorum" dedi.

Daniel Amartey, Beşiktaş'ın İstanbul'a getirdiği Joe Worrall'ın maçı izlemesi ve transfer döneminde 6 numara takviyesinin olacağı sorulmasına cevaben, "Kendisiyle konuşmadık ama mutlaka çok iyi bir oyuncudur o da. Ben bireysel olarak takım için elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Fayda göstermeye çalışıyorum, iyi antrenmanlar yapıyorum, disiplinimi korumaya çalışıyorum ve hocamızı dinlemeye çalışıyorum. Hocamız da bana fırsat verdiğinde elimden geleni yapmaya gayret gösteriyorum" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Büyük derbiye saatler kala Fenerbahçe cephesinde beklenmedik bir şok yaşandı!
Beşiktaş yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu'na hakemler konusunda çağrıda bulundu
Aziz Yıldırım, Manisa’da bir düğüne katıldı!
Bayer Leverkusen Bundesliga'da Namağlup Şampiyon Oldu: Tarihi Bir Başarı!
Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Öncesi Teknik Direktörlerin Rekabeti