Daniel Castelo Podence Fenerbahçe maçı için konuştu: “Maça çıkmak için sabırsızım”

Olympiakos'un başarılı Portekizli oyuncusu Daniel Castelo Podence, cezalı olduğu ve Fenerbahçe ile oynanan ilk maçtan sonra yarınki mücadelede sahada olmayı dört gözle beklediğini ifade etmiş bulundu.

Olympiakos'un Portekizli oyuncusu Daniel Castelo Podence, cezalı olduğu ve Fenerbahçe ile oynanan ilk maçtan sonra yarınki mücadelede sahada olmayı dört gözle beklediğini ifade etmiş bulundu.

Olympiakos, UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final ikinci maçında Fenerbahçe'ye konuk olacak. Yunan ekibinin başarılı bir futbolcusu olan Daniel Castelo Podence, Ülker Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında karşılaşma hakkında bazı açıklamalarda bulunmuş oldu. Yunanistan'da oynanmış olan müsabakada takım arkadaşlarının kendisini aratmadıklarını da belirterek, "Maça çıkmak için sabırsızım. Zor maçların oyuncusu olduğumu kanıtlamak için güzel bir fırsat. Buraya mücadele etmeye geldik. Bizim işimiz aynı, her şekilde kendimizi vermek için buradayız. Bizim işimiz bu. 3-2'ye rağmen kazanmak hedefimiz olmalı yoksa bu işi yapmanın bir manası yok. Onlar bizim, biz de onların kalitesini biliyoruz," ifadelerini kullandı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Kenan Yıldız, Juventus’un geri döndü! Farkını gösterdi!
Juventus, Kenan Yıldız'ın golüyle dalgalandı!
Çorum FK’dan hakem kararlarına büyük veto!
Juventus'da Kenan Yıldız rüzgarı esmeye devam ediyor
Beşiktaş'ta İstifa! Beşiktaş Sarsıldı!