Daniel Craig'in veda ettiği James Bond karakteri için sürpriz bir isim ortaya çıktı!

Daniel Craig'in James Bond rolünden ayrılmasının ardından, bu ikonik karakteri kimin devralacağı merak konusu olmuştu. Son haberlere göre, Marvel Comics karakterine dayanan 'Kraven The Hunter' adlı filmde başrolü üstlenen Aaron Taylor-Johnson'a James Bond rolü için teklif götürüldü.

Daniel Craig'in James Bond rolüne veda etmesinin ardından, bu ikonik karakteri kimin devralacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Son haberlere göre, 2010 yapımı "Göster Gününü" ve "Kaptan Amerika: Kış Askeri" filmleriyle tanınan İngiliz oyuncu Aaron Taylor-Johnson'a James Bond rolü için teklif götürüldü. Ancak, oyuncunun teklife nasıl yanıt verdiği henüz netlik kazanmış değil.

Sosyal medyada dolaşan söylentilere göre, 33 yaşındaki oyuncu Johnson'ın teklifi kabul ettiği yönünde güçlü işaretler var, ancak henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Daniel Craig, 16 yıl boyunca "Quantum Of Solace", "Casino Royale", "Skyfall", "Spectre" ve "Ölmek İçin Zaman Yok" gibi beş filmde James Bond karakterini canlandırdı. Eğer Taylor-Johnson rolü kabul ederse, 26. James Bond filmi başrolünde onu izleyeceğiz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Tel Aviv ve Kudüs’te Hükümet Karşıtı Protestolar: Çok Sayıda Gözaltı
İsrail'de Güvenlik Toplantısında Gazze Stratejisi Tartışması
Gürcistan'da Protestolar: Avrupa Entegrasyonu İçin Sokaklarda
İsveç Araştırması: Obezite, Kanser Riskini Katlıyor!
Zamfara'da Silahlı Çete Saldırıları: 30 Ölü, Birçok Kişi Kaçırıldı