Daniele Santarelli isyan etti: Bu kadarını hayal edemezdim

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, eleştirilere karşı duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Türkiye'de eleştirilerin beklediğinden yoğun olduğunu belirten Santarelli, oyuncuların da bu durumdan etkilendiğini vurguladı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, aldığı eleştirilere karşı duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Rafine TV’deki açıklamalarında, Türkiye’deki eleştirilerin beklediği bir durum olduğunu ancak bu kadar yoğun olacağını düşünmediğini ifade etti. Santarelli, "Bu benim işim ve kaybetsek de kazansak da işimi en iyi şekilde yapmak zorundayım. Eleştirilerden kaçınmak için değil, görevimi yerine getirmek için buradayım" dedi.

Kendi deneyimlerinin yanı sıra oyuncuların da yaşadığı zorluklara dikkat çeken Santarelli, 43 yaşında olduğunu ve bu süreçte kazandığı tecrübelerin önemine vurgu yaptı. "Eğer benim için eleştiri almak zorlayıcıysa, oyuncular için bu daha da zor. Onlar genç ve ellerinden gelenin en iyisini yapmak istiyorlar" diye ekledi.

Santarelli, pozitif geri dönüşlerin önemli olduğunu ancak olumsuz eleştirilerin kendisi için pek iyi olmadığını belirtti. "Görünüyor ki ülkenin belki de yüzde 90’ı, bu yaz yaptıklarımızdan memnun. Eleştiren yüzde 10’luk kısım hakkında konuşmamız gerekiyor ve bu süreç zaman alacak" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.