Danla Bilic, Seda Sayan'ın kendisini neden takipten çıkardığını anlattı: Paylaşımlarını beğenmiyormuşum

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, son yayınladığı videosunda Instagram'da Seda Sayan'ın paylaşımlarını beğenmediği için kendisini takipten çıkardığını söylemiş oldu. Bilic'in açıklaması kısa sürede sosyal medyada gündem olurken Sayan da çıkan haberleri paylaşarak kahkaha emojisi koydu.

Yayınladığı makyaj videolarıyla tanınan fenomen Danla Bilic, YouTube kanalında Enis Arıkan ile yiyecek yaparken söyleşi etmiş olduğu bir videosunu yayınladı. Bilic, Enis Arıkan'ın sorusu üstüne Seda Sayan'ın neden kendisini takipten çıktığını söyledi.

"PAYLAŞIMLARINI BEĞENMEDİĞİM İÇİN TAKİPTEN ÇIKMIŞ"

Seda Sayan'ın kendisini takipten çıkarması üstüne oldukça üzüldüğünü söyleyen Danla Bilic, "Oğulcan'ın (Seda Sayan'ın oğlu) söylediğine nazaran onun paylaşımlarını beğenmiyormuşum. O yüzden yerim yokmuş. Hani işe yaramayan bir kesim vardır ya. Seda abla da galiba 'ne gerek var ki?' diye düşünerek beni takipten çıktı. İçip içip buna ağladım ben. Üzülmediğimi zannetmişim ama içki içince içimden bu çıktı. Konuşurken bir anda Seda abla beni niye takipten çıktı diyerek ağlamışlığım var" dedi

SEDA SAYAN'DAN CEVAP

Başarılı oyuncu Enis Arıkan da "Çocuklar hemen telefonumu alın. Seda ablacığımın her şeyini likelıyorsunuz hemen" diyerek herkesi güldürdü. Danla Bilic'in açıklamasını Instagram hesabından gösteren Seda Sayan da kahkama emojileri koydu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Düğün tarihleri belli oldu: Tolga Sarıtaş dünyaevine giriyor
El ele görüntülendiler: Reyting rekortmeni dizideki aşk gerçeğe döndü
Cihangir Ceyhan en değer verdiği partnerini açıkladı
Ebru Şahin ve Cedi Osman İlk Kez Çocuk İle İlgili Konuştular!
Hülya Avşar'dan İrem Derici'ye: "Bir erkek olarak düşünseydim, seni bırakıp giderdim"