Terzi'nin yıldızı Çağatay Ulusoy bakın nasıl ünlü olmuş! Recep İvedik ve Arka Sokaklar’da figürandı...

Şimdilerde Netflix'te gösterilen Terzi dizisinde Peyami Dokumacı karakterine yaşam veren Çağatay Ulusoy başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla dikkat çekiyor. Rol aldığı yapımlar yardımıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Çağatay...

Daha önce Hollywood'da oyunculuk eğitimi alan Çağatay Ulusoy şimdilerde Netflix'in sevilen dizisi 'Terzi' ile seyircisinin kaşrşısına çıkıyor. Dizide yaşam verdiği Peyami Dokumacı karakteriyle büyük beğeni toplayan Ulusoy, karizması ve yakışıklılığıyla dikkat çekiyor.

Türk dizi ve beyazperde sektörünün önemli oyuncularından biri haline gelen Çağatay Ulusoy aslına bakarsak sektöre figüran olarak başlamış. Sektördeki yerine adım adım ulaşan Ulusoy'u daha önce birçok yerde izlemişiz.

Çağatay Ulusoy, Recep İvedik 3'te figüranlık yapmış. Türkiye'nin gişe rekorları kıran Recep İvedik serisinin ilk filmlerinden birinde arkada görünen genç figüran aslına bakarsak Çağatay Ulusoy'muş. O dönemlerde lise öğrencisi olan Çağatay Ulusoy'un oyunculuk sevgisi genç yaşlarda başlamış.

Çağatay Ulusoy'un figüranlık macerası Recep İvedik serisiyle de sınırlı kalmamış. Kanal D'nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da da figüran olarak yer almış. Sektöre figüran olarak başlayan Ulusoy bakın nasıl ünlü olmuş...

2010 senesinde gerçekleşen ve Çağatay Ulusoy'un yaşamını değiştiren olay ise The Best Model of Turkey'de yarıştıktan sonra gelen oyunculuk teklifi olmuş. Yarışmada birinci olan Çağatay Ulusoy'a o gece "Adını Feriha Koydum" dizisinde başrol teklif edilmiş.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Göbek atarak fenomen olan Cengiz’in kazancı dudak uçuklattı
Ebru Şancı, Ceyda Düvenci'nin 'ped' açıklamasını eleştirdi
Düğün tarihleri belli oldu: Tolga Sarıtaş dünyaevine giriyor
El ele görüntülendiler: Reyting rekortmeni dizideki aşk gerçeğe döndü
Cihangir Ceyhan en değer verdiği partnerini açıkladı