Darp edilen çocukları devlet korumasına alındı: "Hristiyan olmalarından korkuyorum"

Almanya'nın Hamburg kentinde yaşayan Uzun ailesinin üç ve beş yaşındaki iki çocuğu darp şüphesi sebebiyle devlet tarafından aileden alınırken darp şüphelisi anne "Çocuklarımın Hristiyan yapılmasından korkuyorum" şeklinde konuştu.

Almanya'nın Hamburg kentinde yaşayan Uzun ailesinin üç ve beş yaşındaki iki çocuğu darp şüphesi ile gençlik dairesi tarafından aileden alındı. Aile ise çocukların haksız bir şekilde ellerinden alındığını öne sürerek çocukları geri istiyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan  anne Nilgün Uzun, şunları söyledi:

"Çocuklarını 10 Ağustos günü kreşe bırakmasının ardından çocuklarının Gençlik Dairesi tarafından kendinden habersizce kreşten alındığını ifade etti. Uzun, Gençlik Dairesi yetkililerinin gerekçe olarak ‘darp’ ve ‘sağlık sorunları’ gösterildiğini dile getirdi. Uzun, Alman yetkililerinin yaptığının asla kabul edilemez olduğunu ileri sürerek, “Çocuklarımın Hristiyan yapılmasından korkuyorum” Uzun açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: "Bana telefon açıyorlar. ‘Çocuklarınızı darp ve sağlık sorunlarından dolayı aldık’ dediler. Kendi aralarında mahkeme etmişler. Ben çocuklarımı darp ediyormuşum. Bundan dolayı elimden almışlar. Bir insan çocuğunu nasıl darp eder?” Çocuklarının başka bir aileye verilip Hristiyan yapılmasından korkuyorum. Yardım istiyorum, lütfen bana yardım edin. Ben çocuklarımı geri istiyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

"Saadet Partisi'nde yeni bir dönem başlıyor"
Vergi kaçakçılığını ihbar edenlere ikramiye: 15 milyon TL ödendi
Baharla birlikte her yerdeler: Keneler vücutta en çok buralara yapışıyor!
Kuzey Kore, Uzun Süre Sonra İlk Kez Türklere Kapıları Açıyor: O Kişileri Ülkeye Kabul Edilecek!
Türkiye'nin İsrail'le Ticareti Durdurma Kararı Dünya Basınında Nasıl Yankılandı?