Darp edilen Sürenoğlu “Seni Boğaz’a atarız, kimse bulamaz” diye tehdit edildi

Cumhurbaşkanı’na hakaret ettiğine dair bir rapor imzalatılmak istendi. Sürenoğlu reddetti.

13 Nisan 2019 tarihinde Ortaköy’de trafiğin durması üzerine otobüsten inerek yürüyen Sürenoğlu’nun yolu kesildi. Otelde düğün olduğu söylenen Sürenoğlu, polise “Bir düğün için bu olur mu?” diye sorunca oradan geçen AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın korumaları ve polisler tarafından darp edildi.

“SENİ BOĞAZ’A ATARIZ”

Bir araca bindirilen Sürenoğlu düğünün olduğu Çırağan Sarayı’na götürüldü. Sürenoğlu araçta da darp edildi. Cumhurbaşkanı’na hakaret ettiğine dair bir rapor imzalatılmak istendi. Sürenoğlu reddetti. “Seni Boğaz’a atarız, kimse bulamaz” diye tehdit edildi, zorla imzaladı. Darp raporu almak isteyen Sürenoğlu üç hastane gezdi, 10 doktorla görüştü. Savcı tutukllakin istedi, mahkeme ise ev hapsi şartıyla bıraktı. Sürenoğlu hakkında Cumhurbaşkanı’na hakaretten açılan dava kısa bir süre içinde düştü.

“TAKİPSİZLİĞE KARŞI İTİRAZ HAKKIMIZ VAR”

Olaya ilişkin TELE1’e konuşan Avukat Sertuğ Sürenoğlu, şunları dile getirdi:

“İtiraz edeceğiz, süreç tamamlanmadı. Sulh Ceza Mahkemesi kararını verdikten sonra o karara göre dosya biterse tam bitmiş olacak. Sonrasında Anayasa Mahkemesi var. Sulh Ceza kabul ederse dosya bir kez daha aşılacak diye bekliyoruz.

Savcılık kararını vermiş oldu ve dosyayı kapattı lakin savcının kararına karşı 15 gün itiraz hakkımız var. İtiraz hakkımızı kullanacağız. Dosyanın bir kez daha aşılmasını bekliyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

TL ibaresini koymamanın bedeli ağır oldu
Ankara’da vekâletler çekişmesi
Silah kaçakçılarına 'Mercek-19' operasyonu
‘Masanızda benim fotoğrafım varmış
Diyanet'in öğle yemeğinde her gün et var