Dask: Kahramanmaraş Merkezli Depremler Nedeniyle Ödenen Tazminat Tutarı 3 Milyar 350 Milyon 905 Bin 169 TL

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Kahramanmaraş merkezli depremlerin 11 ilde neden olduğu yıkımlar sebebiyle bugüne kadar 3 milyar 350 milyon 905 bin 169 TL tazminat ödemesi yaptığını deklare etti. Alınan hasar suç duyurusu müracaat sayısı bugün itibarıyla 362 bin 646’ya ulaştı.

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Kahramanmaraş merkezli depremlerin 11 ilde niçin olduğu yıkımlar sebebiyle bugüne kadar 3 milyar 350 milyon 905 bin 169 TL tazminat ödemesi yaptığını deklare etti. Alınan hasar suç duyurusu müracaat sayısı bugün itibarıyla 362 bin 646'ya ulaştı.

DASK haftalık kamuoyu bilgilendirmesini bugün yapmış oldu. Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yıkıma sebep olan depremlerin peşinden meydana getirilen işlem ve ödemeler ile ilgili meydana getirilen açıklama şöyle:

"Bugün itibarıyla tarafımıza ulaşan hasar suç duyurusu sayısı 362 bin 646 ve ödenen tazminat tutarı ise 3 milyar 350 milyon 905 bin 169 TL'ye ulaştı. DASK olarak öncelikli ve tek gayemiz, en süratli şekilde sigortalılarımızın tazminatlarını ödemektir. Bu doğrultuda konutlarında hasar bulunan yurttaşlarımızın suç duyurusu kanallarımızdan herhangi bir süre kısıtlaması olmaksızın bizlere ulaşabileceklerini hatırlatmak isteriz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kamu çalışanlarının dikkatine: Servis kalktı, fazla mesai yasaklandı ve izinler kullandırılacak!
Dünya'dan onay aldı: İşte Türkiye’nin en iyi hamur lezzeti!
Özel'den Tokat'taki patlama ile ilgili açıklama
Özgür Özel'den Tokat'taki patlamaya ilişkin açıklama geldi!
Ünlü peynir markasında bakteri tespiti, tüketicileri alarma geçirdi! Ürünler raflardan toplanıyor!