Davinson Sanchez'e Napoli ve Everton Kancası

Galatasaray'ın stoperi Davinson Sanchez, Napoli ve Everton'ın transfer hedefi oldu. 2024 Copa America'da Kolombiya ile finale çıkan Sanchez, performansıyla dikkat çekti. Galatasaray, finansal sebeplerle oyuncunun transferine izin verebilir. (NTV Spor)

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Davinson Sanchez, Avrupa'nın dev kulüplerinin radarında. Napoli teknik direktörü Antonio Conte'nin ilgilendiği Kolombiyalı stoper için Everton da devrede. 2024 Copa America'daki performansıyla dikkat çeken Sanchez, Galatasaray'ın diğer transferler için bütçe sağlama ihtiyacı nedeniyle takımdan ayrılabilir.

Galatasaray'ın başarılı stoperi Davinson Sanchez'in, Antonio Conte'nin çalıştırdığı Napoli'nin radarında olduğu iddia edildi. Ayrıca Everton'ın da Sanchez'i istediği belirtildi.

Galatasaray, geçtiğimiz sezon başında Tottenham'dan 9.5 milyon euro karşılığında transfer ettiği Davinson Sanchez'in adı transfer dedikodularına karıştı.

2023-24 sezonunda Süper Lig'de sakatlığı nedeniyle 9 maç kaçıran Davinson Sanchez, oynadığı dönemdeki performansıyla dikkat çekmişti.

2024 Copa America'da Kolombiya ile finale çıkan Sanchez, turnuvadaki başarılı performansının ardından Avrupa devlerinin ilgisini çekti.

Kolombiya basınından Win Sports'un haberine göre, Napoli teknik direktörü Antonio Conte, Davinson Sanchez'i kadrosuna katmak istiyor. Haberde, Napoli'nin yanı sıra Everton'ın da başarılı stoperi takip ettiği vurgulandı. Her iki takımın da Sanchez için ciddi bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu belirtildi. Öte yandan, Galatasaray'ın Kolombiyalı savunmacıyı göndermeye niyetli olmadığı, ancak diğer transferlere bütçe sağlama gereksinimi nedeniyle Sanchez'in ayrılığına izin verebileceği ifade edildi.

28 yaşındaki Davinson Sanchez'in Galatasaray ile 3+1 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

2023-24 sezonunda Galatasaray formasıyla 32 maça çıkıp 2224 dakika süre alan Davinson Sanchez, 3 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. (NTV Spor)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.