Davutoğlu Binali Yıldırım'ı tebrik etti

22 Mayıs’ta yeni genel başkanın açıklanmasına kadar AKP Genel Başkanı; Binali Yıldırım hükümetinin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylanmasına kadar da Başbakan olan Ahmet Davutoğlu’na salonda yer ayrılmadı. Binali...

22 Mayıs’ta yeni genel başkanın açıklanmasına kadar AKP Genel Başkanı; Binali Yıldırım hükümetinin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylanmasına kadar da Başbakan olan Ahmet Davutoğlu’na salonda yer ayrılmadı. Binali Yıldırım’ın adaylığının açıklandığı salonda tüm AKP’li isimler üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu koltuklarından izledi. salonda bulunmayan ve kürsüden gıyaben teşekkür edilen Başbakan Ahmet Davutoğlu, aday gösterilen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ı adaylığı için tebrik ettiği öğrenildi.

BAŞBAKAN HARİÇ TÜM KABİNE ORADAYDI

Aday açıklamasının yapılacağı salonda AKP’nin ağır topları, Mehmet Ali Şahin, Yalçın Akdoğan, Numan Kurtulmuş Erdoğan’ın damadı AKP’li Berat Albayrak, Bekir Bozdağ, Faruk Çelik ve Efkan Ala yer ayrıldı. Neredeyse tüm kabinenin toplandığı salonda bir tek Ahmet Davutoğlu için yer ayrılmaması dikkat çekti. bu hamlenin Ankara kulislerinde Ahmet Davutoğlu’nun isminin hükümetten veya AKP genel başkanlığından değil AKP’den de tamamen silindiği anlamına geldiği belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır
TBMM'de Can Atalay'ın boşalan odasına İYİ Partili Erhan Usta yerleşti
"Netanyahu ateşkes müzakerelerini sabote ediyor"
Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!
Özel: “Siyasetçilerin el sıkışmadığı dönemlerin sonu demokrasi için felaket olmuştur”