Davutoğlu'ndan Mhp Lideri Bahçeli'ye Sert Yanıt

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin grup konuşmasında yaptığı eleştirilere sosyal medya üzerinden sert bir yanıt verdi. Davutoğlu, Bahçeli'nin sözlerine karşı çıkarak, "Gene söylediklerimi yarım yamalak anlayarak ağır ithamlarda bulunmuşsunuz.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin grup konuşmasında Kulp'ta yaşandığı iddia edilen olayla ilgili yaptığı açıklamalara sert bir yanıt verdi.

DİYARBAKIR'DA CAMİ İMAMINA ŞİDDET İDDİASI

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde kayyım kaymakam Burak Akeller'in camide hutbeyi atladığı iddia edilen imam M.K.'ye şiddet uyguladığı iddiası gündeme gelmişti. İmam, yaşadığı olayı rapor alarak şikayetçi olmuştu. Diyarbakır Barosu da konuyu takip edeceğini açıklamıştı.

BAHÇELİ'NİN AÇIKLAMALARI VE DAVUTOĞLU'NUN YANITI

MHP lideri Bahçeli, olayla ilgili grup konuşmasında Davutoğlu'nu eleştirmiş ve "Bu hadiseye yönelik kandırıcı, yanıltıcı, aldatıcı, saptırıcı ve suikast edici bir dil ile saldırmaktan bahseden Davutoğlu şahsımı hedef alarak yalan üstüne yalan söylemiştir. Davutoğlu'nun ahlak anlayışı ve şahsiyeti ile tavrı herkesin malumudur. Ayrıca Ahmet Davutoğlu'nun Diyarbakır Kulp ilçesindeki bir cami imamının hakarete maruz bırakılması olayı üzerinden sorumluları ve nedenleri saptırma çabası affedilemez bir çirkinliktir." demişti.

Davutoğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sayın Devlet Bahçeli, gene söylediklerimi yarım yamalak anlayarak ağır ithamlarda bulunmuşsunuz. İşte aşağıdaki videoda ifadelerimin özeti. Anlatın bakalım neresi yanlışmış? Münafıklık suçlamanıza ise yarın grupta yanıt vereceğim. Lütfen dikkatlice kulak verin ve dini kavramları öyle rastgele kullanmayın. Gelir o kavramlar sizi vurur!" ifadelerini kullanarak Bahçeli'ye sert bir yanıt verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
İmamoğlu'ndan 28 Şubat kararı yorumu: "Normalleşmenin etkileri"
Özel'e Kılıçdaroğlu'nun 'Kobani' tweeti canlı yayında soruldu!
Bahçeli’nin 17-25 çıkışı açıkça görüldüğü gibi demogojiden ibaret
Verilen ret kararı utanç meselesidir