Davutoğlu'ndan soru almayan Başbakan'a: Çok demokratik bir başbakansınız

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kapsamında çocuklar Çankaya Köşkü'nde Ahmet Davutoğlu'nun konuğu oldu. Başbakanlık koltuğuna oturan Reyhan Nur Ünlü basın mensuplarının sadece bir soru sormasına izin verdi.Davutoğlu...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kapsamında çocuklar Çankaya Köşkü'nde Ahmet Davutoğlu'nun konuğu oldu. Başbakanlık koltuğuna oturan Reyhan Nur Ünlü basın mensuplarının sadece bir soru sormasına izin verdi.

Davutoğlu Başbakan Ünlü'ye ilk olarak basın özgürlüğünü hatırlatarak basından soru almasını istedi. Başka soru almayan Başbakan Reyhan Nur Ünlü'nün bu tavrı Davutoğlu'nu sevindirdi.

Davutoğlu, "Başka soru vermiyorsunuz değil mi? Çok demokratik bir başbakanlık yapıyorsunuz. Gerçekten başarılı bir kabineniz var" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamına gelen çocukları Çankaya Köşkü'nde ağırladı. Başbakanlık koltuğunda Reyhan Nur Ünlü isimli küçük kız oturdu. Diğer çocuklar da oturdukları bakan koltuklarında kendilerini tanıttı.

"ÇOK DEMOKRATİK BİR BAŞBAKANSINIZ"

Başbakanlık koltuğunda Reyhan Nur Ünlü'nün gazetecilerden bir soru almamasına Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "Çok demokratik bir başbakansınız" yorumu tebessüm ettirdi.

İSİM LEVHALARI HEDİYE EDİLDİ

Başbakan Davutoğlu, daha sonra bir hediye takdim etmek istediğini belirterek, Bakanlık koltuğundaki çocuklara isimleri yazılı olan levhaları götürebileceklerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye, Rusya'ya Bağımlılığı Azaltmak İçin ExxonMobil'den LNG Satın Almayı Planlıyor
Türkiye'de İç Hat Uçuşlarında Ekonomi Biletlerine Yüzde 30 Zam!
YouTube'dan Kullanıcılara Kötü Haber: Artık Videolar Durduğunda Reklam Oynayacak!
Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz Polemiğine Hülya Avşar Damga Vurdu!
Kirli Sepeti Dizisi Final Kararı ile Şok Etti!