Davutoğlu'ndan ve Kılıçdaroğlu'na kritik ziyaret: Gündem Türkiye'nin sorunları

Ahmet Davutoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da bir araya gelerek Türkiye'nin ekonomik durumu, dış politika ve bürokrasi üzerine önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, 6 genel başkan tarafından hazırlanan mutabakat metni de ele alındı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara, Çankaya'daki ofisinde bir araya geldi. Saat 16.00'da başlayan görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin karşı karşıya olduğu sorunlar, ekonomik durum, teknoloji, dış politika ve bürokrasi gibi konularda kapsamlı bir değerlendirme yaptıklarını belirtti. Ayrıca, daha önce 6 genel başkan tarafından hazırlanan ortak mutabakat metni üzerine de fikir alışverişinde bulunduklarını ve bu metnin gerektiğinde güncellenmesi gerektiği konusunda mutabık kaldıklarını ifade etti.

Tunç Soyer'in CHP Genel Başkanlığı için adaylığı üzerine sorulan soruya Kılıçdaroğlu, "Bu konuyu Tunç Bey'e sormanız daha uygun olur" yanıtını verdi. Meral Akşener'in kendisine dava açma olasılığına dair gelen soruya ise Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin bu kadar önemli meselesi varken, Meral Hanım dava açacaksa açsın" şeklinde yanıt verdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.