Davutoğlu'nu Manisa'da Bülent Arınç karşıladı

Toplu açılışlar için Manisa'ya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu Cuma Namazını Şehzadeler ilçesindeki Hatuniye Camiinde kıldı. Başbakan Davutoğlu'nun ricasıyla Manisa'ya gelen eski başbakan yardımcısı Bülent Arınç da cami...

Toplu açılışlar için Manisa'ya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu Cuma Namazını Şehzadeler ilçesindeki Hatuniye Camiinde kıldı. Başbakan Davutoğlu'nun ricasıyla Manisa'ya gelen eski başbakan yardımcısı Bülent Arınç da cami kapısının girişinde Başbakan Davutoğlu'nu karşıladı.

Başbakan Davutoğlu'nun Manisa ziyaretine Başbakan Yardımcısı Süleyman Soylu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti Manisa milletvekilleri, eski başbakan yardımcısı Bülent Arınç da eşlik ederken camide karşılayanlar arasında Manisa Valisi Erdoğan Bektaş da yeraldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun özel ricasıyla Manisa'ya gelen eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da Davutoğlu'ndan 5 dakika önce camiye gelerek Davutoğlu'nu Cami kapısının girişinde karşıladı.

Cami girişinde 6 yaşında bir erkek çocuğu Başbakan Ahmet Davutoğlu'na sarılarak 'Sizi çok seviyorum' demesi üzerine Başbakan Davutoğlu da çocuğa sarılarak öptü.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Erdoğan’la ters düşen Arınç’ı, Manisa ziyaretine özel olarak davet ettiği basına yansımıştı.Arınç, bir süredir Erdoğan'ı işaret ederek parti içinde sert eleştirilerde bulunuyordu. Arınç'ın eleştirilerine Hüseyin Çelik, Sadullah Ergin, Suat Kılıç destek vermiş parti içinde durum krize neden olmuştu. Bu nedenle buluşma dikkat çekici bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrail’e karşı açılan soykırım davasına müdahil olmaya karar verdik"
İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu Anıtkabir’i ziyaret etti
Fatih Altaylı'dan Bahçeli'ye 'kız alıp kız verme' yanıtı sert oldu!
Bağırma
Ücretsiz doğalgaz bir yıl daha uzatılsın