Davutoğlu’nun İdlib çağrısına partilerden yanıt geldi

Meclis’te milletvekili bulunan tüm siyasi parti liderlerine telefonla görüşme talebini ileten Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na CHP, İYİ

İdlib'de 34 askerin şehit olduğu saldırının ardından Meclis’te milletvekili bulunan tüm siyasi parti liderlerine telefonla görüşme talebini ileten Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi’nden olumlu yanıt geldi. AKP ve MHP ise görüşme talebini reddetti.

Suriye’ye ilişkin ‘Eylem Planı Teklifi’ yayımlayan Davutoğlu, Meclis’te milletvekili bulunan bütün siyasi parti liderlerine telefon ile görüşme talebini iletti.

Davutoğlu’nun talebine CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi liderlerinden olumlu yanıt geldi. Ahmet Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Suriye meselesine yönelik gelişmeler ve çözüm önerileri konuşuldu.

Davutoğlu’nun TBMM’de milletvekili olan tüm parti liderlerine yönelik yaptığı telefon görüşmesi talebine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den ise olumsuz yanıt geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı