Dayakçı Sevgiliden Skandal Savunma Gelmiş Oldu! "Ayrılmak isteyince Derin Talu beni ısırdı"

Derin Talu, sevgilisinden şikayetçi olmuştu. Genç kız, kollarından aldığı darbelerin fotoğraflarını çekerek mahkemeye sundu. 5 yıla kadar hapsi istenen Emircan Şahin ise "Derin'den ayrılmaya karar verdiğimi söyledim. Öfkeye kapılıp sırtımı ısırdı" diye ifade verdi. Derin Talu darp edildi!

5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılan Emircan Şahin, Derin'in Talu'ya boşanmak istediğini söylemesi üzerine sinirlenip kendisini ikinci plana ittiğini ve bunun yerine dövüldüğünü iddia etti.

Talu'nun ellerine ve vücuduna aldığı darbeleri fotoğraflayıp delil olarak mahkeme dosyasına gönderdi.

Oyuncu ve müzisyen Defne Samyel'in kızı Derin Talu, 4 aydır birlikte olduğu işadamı Emircan Şahin tarafından darp edildi.

Geçen yıl yaşanan olayda çiftin tartışmasının, Emircan Şahina'nın evine giden Derin Talu'dan gelen mesaj sonrasında başladığı iddia edildi.

'BANA İHANET EDERSEN SENİ ÖLDÜRÜRÜM'


Tartışmanın büyümesi üzerine Emircan Şahin, Derin Talu'ya şunları söyledi: "Bana ihanet edersen seni öldürürüm. "Yazık sana, fahişe, kaşar, zenci sevgili" gibi hakaretlerde bulundu.

Apartmandan çıkmak isteyen Derin Talu'ya Emircan Şahin'in müdahale ederek darp etmeye başladığı sanılıyor. 

 

Derin Talu, erken gittiği hastaneden saldırı ihbarı aldıktan sonra ihbarda bulundu. Habere göre sabah saatlerinde eline aldığı darbeleri fotoğrafladı. Belgede yer alan fotoğraflarda Derin Talu'nun el ve bileklerinde morluklar olduğu belirtildi. 

Beş yıla kadar hapis istemiyle "basit yaralama", "hakaret" ve "tehdit" suçlarını kabul eden Emircan Şahin, yaptığı açıklamada arkadaşının evinde olduğunu söyledi. olay günü telefonuna gelen mesaj nedeniyle tartıştıklarını ve Derin'den ayrılmaya karar verdiğini anlattı. Kız arkadaşının kendisine saldırdığını söyledi.

Derin Talu'nun sinirlenip sırtını ısırdığını söyleyen iş adamı, arkadaşlarının sırtını gördüğünü ve gerçekten darp edildiğini iddia etti..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.