DEAŞ operasyonunda 4 tutuklama!

Şanlıurfa merkezli 7 ilde gerçekleşen DEAŞ operasyonunda gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Şüpheliler, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında adliyeye sevk edildi. Operasyon, terörle mücadeledeki kararlılıkla ön plana çıkıyor.

Şanlıurfa merkezli 7 ilde gerçekleştirilen operasyonda DEAŞ terör örgütüne yönelik 8 şüpheli gözaltına alındı. Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyon, 3 Şubat'ta Şanlıurfa, İstanbul, Bursa, Hatay, Antalya, Kilis ve Kayseri'de gerçekleştirildi. Operasyon neticesinde gözaltına alınan 8 şüphelinin jandarmadaki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden 4'ü, mahkeme kararıyla tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyon, terör örgütü DEAŞ'a yönelik güvenlik güçlerinin kararlı mücadelesinin bir parçası olarak değerlendiriliyor. Şanlıurfa merkezli operasyon, terörle mücadele kapsamında alınan önlemler ve yürütülen başarılı operasyonlarla birlikte halkın güvenliği ve ülkenin iç huzuru için atılan adımların bir yansıması olarak dikkat çekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.