Dediğini de yaptığını da yapmayın!

Fethullah Gülen'in "Kabataş fantezisi"ni hatırlatan bir videosu ortaya çıkmıştı. Sosyal medyada paylaşılan videoda namaz kılarken gözlerini sağda solda gezdirenleri eleştiren Gülen, "Başıma işeseler o kadar hakaret saymam"...

Fethullah Gülen'in "Kabataş fantezisi"ni hatırlatan bir videosu ortaya çıkmıştı. Sosyal medyada paylaşılan videoda namaz kılarken gözlerini sağda solda gezdirenleri eleştiren Gülen, "Başıma işeseler o kadar hakaret saymam" demişti.

Gülen'in namaz kılarken "gözlerini sağda solda gezdirdiği" anlaşıldı. Görüntülerde bir grup Cemaatçi ile namaz kılan Gülen'in sürekli sağa sola baktığı net bir şekilde görülüyor.

Gülen'in nereye baktığı anlaşılmasa da bu davranışı yine kendisinin bir konferansta söylediği "Namaz kılarken gözlerini sağda solda gezdiren insanlar, Rabbimin namusuna dokunmuş gibi bana dokunuyor. Keşke o esnada tenasül uzuvlarını çıkarıp başıma işeseler, bağışlayın, çok çirkin oldu. Fakat ben bunu o kadar çirkin buluyorum ki bu söylediğim söz onun yanında hafif kalır. Başıma işeseler o kadar hakaret saymam" sözlerini hatırlattı.

İşte o görüntüler...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye, Rusya'ya Bağımlılığı Azaltmak İçin ExxonMobil'den LNG Satın Almayı Planlıyor
Türkiye'de İç Hat Uçuşlarında Ekonomi Biletlerine Yüzde 30 Zam!
YouTube'dan Kullanıcılara Kötü Haber: Artık Videolar Durduğunda Reklam Oynayacak!
Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz Polemiğine Hülya Avşar Damga Vurdu!
Kirli Sepeti Dizisi Final Kararı ile Şok Etti!