DeFacto Kazakistan’da Büyümeye Devam Ediyor: Yeni Mağaza Çimkent’te Açıldı!

DeFacto, Kazakistan'daki mağaza sayısını 36'ya çıkararak Çimkent'teki Shymkent City AVM'de yeni bir mağaza açtı. Yeni mağaza 1077 metrekarelik alanda hizmet verecek, marka geniş ürün yelpazesini bölge halkının beğenileri doğrultusunda sunmaya devam edecek.

DeFacto, Kazakistan'daki varlığını güçlendirerek mağaza sayısını 36'ya çıkardı ve Çimkent şehrindeki Shymkent City AVM'de yeni bir mağaza açtı. Bu adım, markanın bölgedeki büyüme ve genişleme stratejisinin bir parçası olarak görülüyor.
 

DEFACTO, KAZAKİSTAN'DAKİ MAĞAZA SAYISINI ARTTIRDI

Global moda markası DeFacto, Kazakistan'daki mağaza sayısını 36'ya yükselttiğini duyurdu. Marka, ülkedeki son mağazasını Çimkent şehrindeki bir AVM'de açtı.

YENİ MAĞAZA ÇİMKENT ŞEHRİNDE AÇILDI

Dünyanın dört bir yanındaki mağaza sayısını her geçen gün artıran DeFacto'nun Kazakistan'daki yeni mağazası Çimkent şehrindeki Shymkent City AVM içerisinde yer alıyor. Yeni mağaza 1077 metrekarelik bir alana sahip.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ SUNULMAYA DEVAM EDECEK

DeFacto, Kazakistan'daki 1077 metrekarelik yeni mağazasıyla beraber toplam 36 mağazada hizmet verecek. Marka, kadın, erkek, çocuk ve bebek kategorilerindeki geniş ürün yelpazesini bölge halkının beğenileri doğrultusunda alışveriş severlerle buluşturmayı sürdürecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Kamuda tasarruf tedbirleri genelgesi Resmi Gazete'de
Tarım arazisi uyarısı: Hobi bahçesi olarak almayın!
Uzmanı uyardı: Gram altın alıp satacaklar dikkat!
Sermaye Piyasası Kurulu iki şirketin halka arzını kabul etti
New York Borsası günü düşüş ile kapattı