Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu'dan teknede bikinili pozlar geldi

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu son olarak teknede çekilen cesur pozlarıyla hayranlarını büyüledi. Sosyal medya adeta yıkıldı. Hem eleştiri alam hem de çok beğenilen bikinili pozlara yorumlar yağmış oldu.

Defne'nin kızları Samyel Deren ve Derin Talu, sosyal medya ve özel hayatlarıyla magazin dünyasında adından sıkça söz ettiriyor.

Derin Talu son dönemde tekne ayakkabılarıyla dikkat çekti.

Oyunculuğu bırakıp şarkıcılık ve oyunculuk kariyerine odaklanan Defne Samyel Eren Talus'un kızları hâlâ magazin dünyasının favorileri arasında yer alıyor.

Derin Talu özel hayatta ve sosyal medyada yerini koruyor.

Son aylarda iş adamı Emircan Şahin ile olan ilişkisi ve sonrasında yaşanan talihsiz olaylarla gündeme gelen Derin, şimdilerde tatile çıkıyor.

Deniz kenarındaki bikini ve mayo fotoğraflarıyla tanınan Noor Talu, geçtiğimiz günlerde teknede verdiği cesur pozlarla hayranlarını büyüledi.

Derin Talu'nun plaj stili ve bikini pozu sosyal medyada büyük ilgi gördü ve onlarca eleştiri aldı.

Derin Talu, Türkiye'nin en ünlü isimlerinden Defne Samyel'in kızıdır.

Annesi gibi medya ve eğlence dünyasının da aktif ismi olan Derin, sosyal medyada ve özel hayatında da sıklıkla karşımıza çıkıyor.

Genç yaşına rağmen dergi dünyasında adından söz ettiren Derin, özellikle yaz aylarında cesur pozları ve tatil fotoğraflarıyla dikkat çekiyor.

Kendisine özgü tarzı ve tavrıyla gençler arasında popüler bir isim haline gelen Derin Talu, aynı zamanda model ve sosyal medya fenomeni..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.