Defne Samyeli'nin kızına hem etki hem tepki! Düğmesini açıp video paylaşınca takipçileri ikiye ayrıldı! S

Defne Samyeli güzelliğinden bahsettirdiği kadar kızlarında da bahsettirmeye devam ediyor. Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden olan Deren Talu ve Derin Talu, her paylaşımıyla magazin dünyasından ve sosyal medyada büyük bir etkileşim alıyor.

Defne Samyeli'nin küçük kızı olan Derin Talu annesiyle benzerliğiyle sık sık anılıyor. Hayranları tarafından "Ülkenin Kendall Jenner'i" olarak isimlendirilen Derin Talu son paylaşımıyla milyonları ikiye böldü. Kimi videonun ve kendisinin çok güzel olduğunu dile getirirken kimi ise uygunsuz bir video olduğu yönünde açıklamalarda bulundu. İşte sosyal medyayı ikiye bölen o video...

17 yaşında olmasına rağmen oldukça olgun duran Derin Talu, her paylaşımıyla büyük bir olay yaratıyor. Ablası Deren Talu ve annesi Defne Samyeli kadar adından bahsettiren Talu ailesinin en küçük üyesi, paylaşımlarıyla hayranlarını büyülüyor. Son videosunda ise gömleğinin birkaç düğmesini açması hayranlarını ikiye böldü.

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan güzel isim, cesur paylaşımlar yapmaktan çekinmiyor. Annesinin ve sevenlerinden binlerce 'alevli' yorum alan Derin Talu, son videosunda ise gömleğinin düğmelerinin açık olması olay haline geldi. Kısa bir süre önce süper minili bir paylaşım yapan Derin Talu, bu paylaşımıyla magazin dünyasına boma gibi bir giriş yaptı.

Gömleğinin birkaç düğmesini açarak paylaşım yapan Derin Talu'ya iki türden yorum geldi. Kimi bu paylaşımı özellikle Ramazan ayında olduğumuz için hiç uygun bulmadı kimi ise çok beğendi. Kucağında bir köpekle video paylaşan 17 yaşındaki güzel isme binlerce yorum peş peşe geldi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

'Annem pavyonda çalışıyordu...' diyerek itiraf etti! Esra Ezmeci çok şaşırdı! 'Kardeşimin babası kocammış'
Hepsi grubunun esmer güzeli Cemre Kemer ikinci kez anne oldu! Oğluna bakın hangi adı verdi
Cezaevinde 37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edilmişti! Nevşin Mengü’den Candan'ın tahliyesine Çetin Doğan
Aralarındaki yaş farkı olay olmuştu! Somer Sivrioğlu ile Aslı Turanlı aşk mı yaşıyor? Sessizliğini bozdu
Sık sık imaj değiştiren Türkücü Ceylan yeni halini paylaştı!