Dehşet Planı! Baldızını ve Kuryeyi Öldürdü, 5 Ay Ailesini Kandırdı!

Antalya'da yaşanan iki ayrı cinayet vakası, şehri şok etti. İlk olayda, kıskançlık krizine kapılan Zeynel Boyacı (33), baldızı Zeynep Ece Aksay'ı öldürerek cinayetini örtbas etmek için Instagram'dan 5 ay boyunca sahte mesajlar attı.

Antalya’da yaşanan iki ayrı cinayet vakası, tüm şehri dehşete düşürdü. İlk olayda, kıskançlık krizine kapılan Zeynel Boyacı (33), baldızı Zeynep Ece Aksay’ı öldürdü. Boyacı, cinayeti örtbas etmek amacıyla 5 ay boyunca Instagram hesabından baldızının yaşıyormuş gibi mesajlar attı. İkinci olayda ise, motokurye Ali Diken’in (32) küfür ve hakaretlerine maruz kaldığını iddia eden Boyacı, onu da öldürüp aynı araziye gömdü. Boyacı’nın soğukkanlı itirafları, cinayetlerin ardındaki karanlık planları ortaya çıkardı.

 

KAYBOLAN MOTOKURYE VE İTİRAF

20 Aralık 2023’ten bu yana kayıp olan motokurye Ali Diken için ailesi polise başvuruda bulunmuş, aynı zamanda bir televizyon programına katılmıştı. Programa katılan garson Zeynel Boyacı, burada Ali Diken’i öldürdüğünü itiraf etti. Olayın ardından Boyacı gözaltına alındı ve sorgusunda cinayetin detaylarını anlattı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından ifadesi alınan Boyacı, Diken’i hakaret ettiği için öldürdüğünü açıkladı ve cenazenin gömüldüğü yeri gösterdi.

Aksu ilçesindeki boş bir arazide yapılan arama sonucunda, Ali Diken’in cesedi battaniyeye sarılı halde bulundu. Boyacı, cinayeti itiraf ederken baldızı Zeynep Ece Aksay’ı da aynı yere gömdüğünü söyledi. Polis ekipleri, ikinci bir cesede daha ulaştı ve bunun Zeynep Ece Aksay’a ait olduğu tespit edildi. Boyacı, baldızını kıskançlık sebebiyle öldürdüğünü de soğukkanlı bir şekilde itiraf etti.

ÇİFTE CİNAYETİN AYRINTILARI

İddiaya göre, Zeynel Boyacı ile baldızı Zeynep Ece Aksay arasında gönül ilişkisi vardı. 15 Temmuz 2023’te Boyacı’nın evine gelen Aksay, yasaklı madde istemiş ve sonrasında ikili arasında tartışma çıkmıştı. Tartışma sırasında Boyacı, Aksay’ı darp etmiş ve başını beton zemine çarpmasına neden olmuştu. Aksay’ın kanlar içinde yere yığılmasının ardından Boyacı, ona müdahale etmedi ve sabah uyandığında öldüğünü fark etti. Cesedi gizlemek amacıyla, kiraladığı araçla battaniyeye sarılı halde boş bir araziye gömen Boyacı, cinayeti örtbas etmeye çalıştı.

Cinayetten sonra Instagram hesabına giren Zeynel Boyacı, Aksay’ın ailesi ve yakınlarına sesli ve yazılı mesajlar atarak baldızının yaşadığını göstermeye çalıştı. Ayrıca, maktulün telefon ses kayıtlarını kullanarak şüpheleri üzerinden atmaya çalıştı. Boyacı’nın eşi İ.B. de ailesine yalan söyleyerek Zeynep ile konuştuğunu iddia etti.

MOTOKURYE CİNAYETİ

Zeynel Boyacı, ikinci cinayetini 20 Aralık 2023’te işledi. Ali Diken ile bir kafede buluştuktan sonra onu motosikletle Karaçallı Mahallesi’ndeki boş bir araziye götürdü. Diken’in Boyacı’nın eşi hakkında uygunsuz konuştuğu iddiasıyla öfkelenen Boyacı, motosiklette bulunan urganla Diken’i boğarak öldürdü. Cesedi toprağa gömen Boyacı, Diken’e ait banka kartı şifrelerini kullanarak para çekti ve izlerini silmeye çalıştı.

ZANLI TUTUKLANDI

Zeynel Boyacı, poliste verdiği ifadesinde her iki cinayeti de detaylarıyla itiraf etti. Savcılık tarafından hazırlanan iddianameye göre, Boyacı’nın cinayetleri soğukkanlılıkla planladığı ve uyguladığı ortaya çıktı. Boyacı, ‘kasten adam öldürme’ suçundan tutuklanırken, eşi İ.B. ise ev hapsi cezasına çarptırıldı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.