Dejan Radonjic'dan açıklama; "Oyun planımıza sadık kalarak mücadele edeceğiz"

Bahçeşehir Koleji Başantrenörü Dejan Radonjic, açıklamalar da bulundu. Alman temsilcisi Chemnitz ile oynayacakları maç konusunu gündeme getirdi. Bu maçta sert bir oyun beklediklerini ifade etti!

Bahçeşehir Koleji Baş Antrenörü Dejan Radonjic, Alman Chemnitz karşılaşmasında zorlu bir maç beklediklerini belirterek, "Bahçeşehir'de FIBA ​​Avrupa Kupası Finalleri'nin ilk maçında oyun planımıza göre mücadele edeceğiz." Kolej yarın saat 20.00'de Almanya'da Chemnitz ile karşılaşacak.

Bahçeşehir Koleji Baş Antrenörü Dejan Radonjic, bu maç öncesinde basına yaptığı açıklamada, "Rakibimiz iyi iş çıkardı. Bundesliga'da iyi mücadele ettiler. Tüm ligde sadece 5 mağlubiyetleri var. Ayrıca 2 maç da kaybettiler. Maça hazır olmamız gerekiyor. Çok fazla iletişim olacak. Bu nedenle zorlu bir maç bekliyoruz. Oyun planımıza uyarak savaşıyoruz. Maç başına ortalama 10 asist yapıyoruz. Mücadelemizi büyütmeliyiz. Önümüzdeki 40 dakikaya odaklanmalıyız. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Zorlu bir maça hazır olmak istiyoruz. Bu ilk 40 dakika, ikinci 40 dakika da önümüzdeki hafta bizim evde olacak. İlk odak noktamız yarınki maç olacak" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş 15 milyon euroluk golcüsünü buldu: 37 gol 66 asist
Derbinin hakemi olarak atanan isim belli oldu! Büyük maçı bu hakem yönetecek
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'ı kızdıracak o hamle geldi
Filenin Sultanları Üçüncü Maça Çıkıyor: Maç Ne Zaman, Saat Kaçta?
Trabzonspor'da Yetişen Futbolcu Dev Takımın Teknik Direktörü Oldu!