Del Potro hızlı döndü

Wild card ile katıldığı turnuvada beklenilenin çok üzerinde bir performans sergileyen dünya eski 4 numarası Juan Martin del Potro, yakın arkadaşı Chardy'yi 4 kez servis kırdığı mücadelede 6-2 ve 6-3 ile geçti. İki sette sonra...

Wild card ile katıldığı turnuvada beklenilenin çok üzerinde bir performans sergileyen dünya eski 4 numarası Juan Martin del Potro, yakın arkadaşı Chardy'yi 4 kez servis kırdığı mücadelede 6-2 ve 6-3 ile geçti. İki sette sonra eren çeyrek final mücadelesi sadece 80 dakika sürdü.

5 numaralı seribaşı karşısındaki rahat galibiyetini yorumlayan Del Potro,
''Oynadığım iyi tenis benim için sürpriz oldu. En iyi seviyeme dönmek için hâlâ çalışıyorum. Tekrar tenis oynamaktan dolayı çok eğleniyorum. Bir maç daha oynayacağım için çok gururluyum, taraftarların stadyuma beni izlemek için gelmeleri çok hoş. İlk 30 sıradaki oyuncular karşısında slice backhandler yeterli olmayabilir, bu yüzden çift el backhandimi düne göre daha çok kullanmaya çalıştım. Üst seviye mücadelede yer almak için backhandlerimi geliştirmeye çalışıyorum, bu ayrıca bilek sakatlığımdan geri dönüşün bir parçası'' dedi.

Del Potro yarı finalde Tim Smyczek'i 6-7(1), 7-6(4) ve 6-4'lük setlerle geçen ABD'li tenisçi Sam Querrey ile karşılaşacak. İki tenisçi bugüne kadar iki kez karşılaştı. Arjantinli raket, Auckland ve Valencia'daki iki maçta da rakibine set vermedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş, Altay Bayındır Transferi İçin Manchester United'la Masaya Oturuyor!
Dries Mertens, Galatasaray'da Bir Sezon Daha!
Sergen Yalçın, Beşiktaş İddialarına Cevap Verdi
Beşiktaş'ın Genç Yıldızı Semih Kılıçsoy için Fulham'dan 15 Milyon Euroluk Teklif!
Beşiktaş'tan Patrick Schick atağı geldi!