DEM Parti Iğdır il binasına polis baskını düzenlendi: DEM Parti'den açıklama

DEM Parti’nin Iğdır il binasına polis baskını düzenlendi. Eş Başkan Mehmet Selçuk gözaltına alındı. Partililer, arama sonrası yerde bira şişesi ve prezervatif bulduklarını, bunların polis tarafından bırakıldığını iddia etti. Parti, baskının demokratik siyaseti engellemeye yönelik olduğunu belirtti.

DEM Parti’nin Iğdır il binasına polis baskını düzenlendi. Eş Başkan Mehmet Selçuk gözaltına alındı. Operasyonun ardından binaya giren partililer, içeride bira şişesi ve prezervatif bulunduğunu öne sürerek fotoğraflarını paylaştı. Partinin resmi hesabından da konuyla ilgili bir açıklama yapıldı.

Polis, il binasının etrafına bariyerler kurarak binaya girişleri yasakladı. Gazete Duvar’ın haberine göre, arama çalışmalarının tamamlanmasının ardından binaya giren partililer, yerde bira şişeleri ve prezervatifler buldu. Partililer, bu malzemelerin arama sırasında polis tarafından bırakıldığını iddia etti.

DEM Parti sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Iğdır il binamız polis tarafından ablukaya alındı ve aralarında İl Eş Başkanımızın da bulunduğu gözaltılar yaşandı. İktidarın sopası haline gelen polis ve yargı, her adımıyla demokratik siyaset hakkını engellemeye devam ediyor. Bu çabalar nafiledir. Hedef göstermelerle, gözaltı ve tutuklamalarla tek bir üyemize bile diz çöktüremeyeceksiniz!" ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.