DEM Parti Milletvekili Gergerlioğlu: 8. Yargı Paketi Adaleti Sağlayamıyor!

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, 8. Yargı Paketi'ni eleştirerek, adaletin sağlanamadığını ifade etti. Gergerlioğlu, Meclis Genel Kurulu'nda teklife karşı mücadele edeceklerini belirtirken...

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, 8. Yargı Paketi'ni eleştirerek, "Biz, bu yasa teklifinde adalet göremiyoruz." dedi. Gergerlioğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, TBMM Adalet Komisyonu tarafından kabul edilen ve kamuoyunda "8. Yargı Paketi" olarak bilinen Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 659 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne ilişkin eleştirilerde bulundu.

BEKLENTİLER KARŞILANMADI:

Gergerlioğlu, teklifin kamuoyunda büyük beklenti oluşturduğunu ancak beklentilerin karşılanmadığını savunarak, "Biz, bu yasa teklifinde adalet göremiyoruz." dedi. Yargı alanındaki sorunlara çözüm üretemeyen teklifi eleştiren Gergerlioğlu, Meclis Genel Kurulu'nda bu teklife karşı mücadele vereceklerini ifade etti.

MADEN FACİASINI GÜNDEME GETİRDİ:

Ayrıca, Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden ocağında meydana gelen toprak kaymasında kaybolan 9 işçinin hala bulunamadığını hatırlatan Gergerlioğlu, maden ocağındaki önemli ihmalleri ve madeni işleten şirketin denetlenmediğini öne sürdü. Bu konuda daha fazla adım atılması gerektiğini vurgulayarak, 8. Yargı Paketi'nde adaletin sağlanamadığını savundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

68. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Kazanan İsveç Oldu!
Ayşe Ateş eşi Sinan Ateş'in neden suikaste uğradığını ilk kez açıkladı
Vatandaşa kötü haber: Zam dalgası geliyor! Elektrik, doğal gaz, köprü ve otoyollara zam kapıda!
Sydney Sweeney, Christy Martin'in Ayak İzlerini Takip Edecek: Yeni Film Projesi!
Ankara Kalesi'nin Restorasyon Çalışmaları Havadan Görüntülendi