DEM Parti’nin İstanbul Adaylık Başvurusu Onaylandı: Zamanında Teslim Edildi!

DEM Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylık başvurusunun zamanında yapıldığı İstanbul İl Seçim Kurulu tarafından doğrulandı. Kurul, başvurunun 16.55'te alındığını ve işlemlerin 17.54'te tamamlandığını duyurdu. Parti, sosyal medyada belge paylaşarak iddiaları yalanladı.

DEM Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylık başvurusunun zamanında yapıldığı İstanbul İl Seçim Kurulu tarafından doğrulandı. Kurul, başvurunun 16.55'te alındığını ve işlemlerin 17.54'te tamamlandığını duyurdu. Bu gelişme, önceki iddiaları çürütürken, DEM Parti'nin sosyal medyada paylaştığı belge de başvurunun usulüne uygun olduğunu teyit etti.

YSK'nın 31 Mart Yerel Seçim takvimine göre, siyasi partilerin İstanbul Büyükşehir Belediyesi aday listelerini saat 17.00'ye kadar teslim etmesi gerekiyordu. DEM Parti'nin adayları Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni'nin adaylık başvurusu yapılamadığına dair iddialar ortaya atıldı. Ancak DEM Parti, başvurularını zamanında yaptıklarını belirterek, spekülasyonları yalanladı. DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, başvurunun 16.55'te yapıldığını ve konunun seçim kuruluyla görüşüldüğünü açıkladı. İstanbul İl Seçim Kurulu ise DEM Parti'nin başvurusunun 16.55'te alındığını ve işlemlerin 17.54'te tamamlandığını duyurdu. DEM Parti, başvurularının alındığına dair belgeyi sosyal medya hesaplarından paylaştı.

DEM Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için yapılan başvurunun 16.55'te alındığı ve 17.54'te işlemlerin tamamlandığı İstanbul İl Seçim Kurulu tarafından doğrulandı. Parti, sosyal medya üzerinden bu doğrulamayı destekleyen belgeyi kamuoyuyla paylaştı. Bu gelişmeler, başvurunun zamanında yapıldığını ve iddiaların spekülasyondan ibaret olduğunu ortaya koydu.

DEM Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için yapılan başvurunun zamanında ve usulüne uygun bir şekilde yapıldığı İstanbul İl Seçim Kurulu tarafından onaylandı. Bu durum, önceki iddiaların yanıltıcı olduğunu ve başvurunun zamanında yapıldığını gösteriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Hakim ve savcı atamaları Resmi Gazete'de duyuruldu
Kiracıların yüzde 86'sı resmi zam oranının üzerinde ödeme yapıyor
Kurbanlıklarda düşüş: Fiyatlar belli oldu
Alper Gezeravcı'dan açıklama: "Ay'a erişmeyi planlıyoruz"
2024 Adli tatil ne zaman başlıyor?