Demba Ba: Yüzde 80 anlaşacağımıza inanıyorum

Ara transfer döneminde Beşiktaş'la adı geçen ve heyecan yaratan Demba Ba, Beşiktaş taraftarlarına haber gönderdi. Pazartesi sağlık kontrolüne geleceğini söyleyen Ba, “Transferim konusunda yüzde 80 anlaşacağımıza inanıyorum''...

Ara transfer döneminde Beşiktaş'la adı geçen ve heyecan yaratan Demba Ba, Beşiktaş taraftarlarına haber gönderdi. Pazartesi sağlık kontrolüne geleceğini söyleyen Ba, “Transferim konusunda yüzde 80 anlaşacağımıza inanıyorum'' dedi.

İstanbul’u ve Beşiktaş’ı çok özlediğini bir kez daha tekrarlamaktan kaçınmayan Senegalli futbolcu, görüşme süreci hakkında da bilgiler verdi.

Fanatik'ten M. Çağrı Davran'ın haberine göre, taraftarları çok özlediğini bir kez daha tekrarlayan deneyimli forvet, “Beşiktaş taraftarının benim kalbimdeki yeri hep başka olmuştur. Burada değilken bile hep iletişimdeydik. Onları çok özledim. Bir aksilik olmazsa pazartesi günü İstanbul’da olacağım ve yönetimle görüşeceğiz. Transferim konusunda yüzde 80 anlaşacağımıza inanıyorum'' ifadelerini kullandı.

'İYİ HİSSEDİYORUM'

Çin’de bacağı kırıldıktan sonra 6 ay kadar sahalardan uzak kalan ve bu nedenle normalinden çok daha detaylı bir sağlık kontrolünden geçirilecek olan Demba Ba, kendisine olan güvenini de iddialı sözlerle gözler önüne serdi. Gelir gelmez testlere tabi tutulacağını anlatan 31 yaşındaki futbolcu, “İyileşme sürecim çok başarılı ilerledi. Kendimi iyi hissediyorum. Şubat sonu ya da Mart başında sahalarda olabileceğimi düşünüyorum'' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Erden Timur:'Mayıs Şampiyonluk Ayı, Suni Gündemlerden Uzak durun’
Beşiktaş, Yeni Teknik Direktör Arayışında: Şenol Güneş ve Hansi Flick GündemdE
TFF, İstanbulspor'un Olağanüstü Genel Kurul Talebine Yanıt Verdi: İmza Sayısı Tartışma Yarattı
Trabzonspor'un Transfer Çalışmalarında Yeni Adım: Muhammed Cham İmza İçin Gün Sayıyor
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Sporcuların Emeklerini ve Birliği Vurguladı