Demet Akalın bu sefer Masumlar Apartmanı'na gönderme yaptı

Dizinin yayınlanan son bölümünde ise Ezgi Mola'nın hayat verdiği Safiye karakterinin doğum günüydü. Salı günü ekranlara gelen bölümde seyirciler hem gülmüş hem de üzülmüştü.

Twitter gibi sosyal medya hesaplarında sık sık yazım ve dil bilgisi hataları yapan Demet Akalın, Ezgi Mola'ya gönderdiği o hediye ile hem Masumlar Apartmanı dizisine hem de Safiye karakterine gönderme yaptı. Uzun süredir ekranlarda olmayan Ezgi Mola, adeta kale gibi bir diziyle dönerek adından sıkça bahsettiriyor. Hayat verdiği karakterin zorluğundan dolayı ise büyük takdir topluyor...

Trt1 ekranlarında yer alan başarılı dizi her hafta Salı günü ekranlara geliyor. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından esinlenerek hayata geçirilmiş olan dizi ise yaşanmış bir hikayeyi ele alıyor. Yani aslında Safiye karakteri tam anlamıyla gerçek. Fakat diziye sonradan eklenen yeni karakterlerde var. Bunlardan ilki Han ve İnci...

Masumlar Apartmanı dizisinin setine gönderildiği düşünülen çiçeği ise Ezgi Mola sosyal medya hesabından paylaşarak, Türkçe popun kraliçesini de etiketledi. Demet Akalın ise Ezgi Mola'ya göndermiş olduğu çiçeğin notuna ise "Ağlatmaman dileğiyle" açıklamasını yazdı. Bu durum ise sosyal medya kullanıcıları tarafından diziye ve Safiye karakterine gönderme olarak algılandı.

Demet Akalın ise sosyal medya hesabından günlük hayatına ait detayları paylaşarak, takipçilerine gösteriyordu. Diziyi izlediği zamanları da paylaşarak takipçilerini adeta diziye davet eden Akalın, Ezgi Mola'ya kırmızı ve beyaz güllerden oluşan çok güzel bir sürpriz yaptı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tesla Cybertruck'ın Türkiye tarihi belli oldu!
İkinci el araba alacaklar elini çabuk tutsun: Zam dalgası geliyor!
Artık herkes Mercedes-BMW-Audi yerine bunu alacak!
Ucuz premium araç isteyenler dikkat! Lexus LBX Türkiye pazarına giriyor
Aston Martin, Alonso'nun Çin'de aldığı ceza için inceleme talep etti