Demet Akalın'dan Masumlar Apartmanı'na şok tepki! Kimse anlamadı! Safiye'ye yaptığı yorumlar di

Masumlar Apartmanı'nda Safiye karakterine hayat veren ve muhteşem bir hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu Ezgi Mola, dizi setinde rol arkadaşı Birkan Sokullu ile çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden hayranlarıyla paylaştı.

TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı'na Akalın'dan olay yorum geldi. Rol arkadaşı olan Sokullu'ya not düşerek fotoğraf paylaşımı yapan ünlü oyuncu Ezgi Mola; "Tam bir sosyal medya düşmanı bu çocuk" ifadelerini kullandı. Akalın da; yaptığı yorumla şaşırttı...

Masumlar Apartmanı'nda iki kardeşe hayat veren Ezgi Mola ve Birkan Sokullu'nun fotoğrafı kısa sürede yüzbinlerce kişi tarafından büyük beğeni aldı. Dizide Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola, kardeşi Han'ı canlandırmakta olan Birkan Sokullu ile çekilen bir kareyi paylaştı.

Mola; paylaşımına direkt olarak Sokullu'yu etiketleyerek; "Hani koyacaktın fotoğrafı Birkan’cım ya. Tam bir sosyal medya düşmanı bu çocuk. Hesabını ben yöneticem az kaldı" notunu yazdı.

Ezgi Mola tarafından yapılan paylaşım beğeni rekorları kırarken Demet Akalın da yorum yapanlar arasına katıldı. Akalın; "O apartmanın önünden kurtulduğunuz gün kurban keseceğiz" dedi. Söz konusu yorum 1 saat içerisinde 1.000'e yakın beğeni aldı. Bu yorumun dostane bir şekilde mi yapıldığı, ima mı edildiği, yoksa Mola'nın iş aşkına mı değindiği bilinmiyor. Yorumu yanıtlayan birçok kullanıcı ise kaos yaşadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı