Demet Akalın'dan Yıllar Sonra Düet Sürprizi Geldi!

Beş senedir yeni albüm çıkmayan ünlü popçu, 12. albümü D-POP'taki iki parçayı daha sevenlerine sundu. Demet Akalın'dan hayranlarına büyük müjde geldi. Demet Akalın'dan itiraflar da peş peşe geldi. İşte o detaylar..

Demet Akalın'ın son açıklamaları tartışma konusu oldu. Akalın, önceki kiracısıyla yaşadığı sorunları anlatarak nasıl kilo verdiğini anlattı.

 Akalın, tatilde çalışmadığını ve kilo vermek için ameliyat olduğunu söyledi. Akalın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Bu bir esneme hareketi değildir. Küçük bir ameliyat.
 Oldukça küçük. Yorucu ama eğlenceli Bu yüzden tatillerde çalışmadım. Böylece yaklaşık 10 kg kaybettim. 10 diyelim ama daha fazlası da olabilir. Allah akıl ve fikir versin" iyileşeceğim.

 Liposuction yaptırdığını itiraf eden müzisyen, ''Doktor 6 kilo yağ aldırdı.
 Ben de diyet yapıyorum. Amacım 10 yıl önce giydiğim kıyafetlere uyum sağlamak.''

Demet Akalın, beş yıl aradan sonra ilk kez hazırladığı 12.albümü D-POP'tan iki şarkıyı daha yayımladı. ''Dönüşsüz Gece"yi sevenleriyle buluşturan sanatçı, birkaç yıl sonra Ersay Üner'in "Büyük Oyun" şarkısında şarkıcıyla düet yaparak buluştu.
 Akalın, geçtiğimiz haftalarda yayınlanan "I'll Mix That Sleeps" ve "Ya Ya" şarkılarıyla hayranlarından "harika bir geri dönüş" diye yorum aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.